Think Like a Man (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van vier jonge mannen komt volledig op zijn kop te staan nadat hun geliefde vrouwen het boek hebben...
Think Like a Man

Think Like a Man

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 57 min

Het leven van vier jonge mannen komt volledig op zijn kop te staan nadat hun geliefde vrouwen het boek hebben gekocht van Harvey, een relatie expert, wiens advies zij maar al te graag opvolgen. Probleem is alleen dat Harvey zelf moeite heeft om zijn relatie op orde te krijgen. Als de mannen gezamenlijk lucht van het zaakje krijgen besluiten ze de rollen om te draaien en de vrouwen flink terug te pakken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Think Like a Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Henderika
Een humoristische film over vrouwen die met behulp van een boek de liefde van hun leven willen ontmoeten. Totdat de mannen achter het geheim van hun boek komen, dan worden de rollen omgedraaid. Superleuke ontspannende feel good movie met veel verschillende mannen en vrouwen karakters. Leuk dus voor mannen en voor vrouwen.

Reviews

Ruben
Een leuke ontspannende film om naar te kijken. Het verhaal zit vol met grappige stukjes en is boeiend van begin tot eind. De film is een goede mix tussen humor en een feel good movie. Geen film die je de rest van je leven bijblijft, maar heerlijk voor een lekkere vrije avond op de bank.
loading