Costa! De Film (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rens, Frida, Tommy en Bjorn werken als 'proppers' in een populaire Spaanse badplaats. Ze moeten zoveel...
Costa! De Film

Costa! De Film

Komedie Romantiek
Taal: Nederlands Jaar: 2001 Duur: 1 u 31 min

Rens, Frida, Tommy en Bjorn werken als 'proppers' in een populaire Spaanse badplaats. Ze moeten zoveel mogelijk mensen naar binnen zien te lokken in de hippe discotheek 'Costa!' en verzorgen daar de dagelijkse dansshow. Wanneer de jongens op het strand aan het werk zijn ontmoeten ze vier Nederlandse meiden Janet, Angela, Joyce en Maureen. Wanneer de dames 's avonds Costa! bezoeken blijkt dat Janet erg goed kan dansen en wordt ze door Rens gevraagd om het dansteam van de discotheek te komen versterken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Costa! De Film aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Echt een feelgood movie mooie en grappige verhaallijn. Leuke danspasjes en goede acteurs erin. Een naïef meisje dat er met de leukste propper vandoor gaat.

Reviews

jessica
Costa is een leuke Nederlandse film! Ik heb deze film al vaker gezien, maar hij blijft leuk. Het zomerse verhaal in Spanje waarbij alles gaat om feesten en scoren. Er spelen goede acteurs in als Katja Schuurman, Daan Schuurmans Georgina Verbaan etc. Deze acteurs zetten de film goed neer. Heerlijke zondag-niet-nadenk-film!
Anoniem
De verhaallijn is nogal voorspelbaar.
Voor de rest kijkt de film wel lekker weg.
loading