Seeking a Friend for the End of the World (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als een asteroïde de aarde nadert, voelt een man zich eenzaam en alleen nadat zijn vrouw...
Seeking a Friend for the End of the World

Seeking a Friend for the End of the World

Drama Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 37 min

Als een asteroïde de aarde nadert, voelt een man zich eenzaam en alleen nadat zijn vrouw hem in paniek verlaten heeft. Hij besluit aan een reis te beginnen om zich te herenigen met zijn liefde van de middelbare school. Zijn buurvrouw houdt hem gezelschap, maar zorgt er per ongeluk voor dat het plan in gevaar komt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Seeking a Friend for the End of the World aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Wat een geweldige feelgood movie is dit, ondanks het feit dat de wereld vergaat! Subtiele humor zoals het hondje genaamd Sorry. Topcast natuurlijk in de hoofdrollen! Een comedy maar tranen met tuiten bij de aftiteling. Een echte aanrader.

Reviews

Anoniem
Zwarte komedie, je moet ervan houden en ik mag het zelf graag zien. Wat doe je als het einde van de wereld nadert en er is geen ontkomen aan? Normaal breng je die kostbare tijd door met je dierbaren maar als je die niet meer hebt, als je niks meer hebt om voor te leven wat dan?????????
In eerste instantie wil de hoofdrolspeler van deze film zelfmoord plegen maar op het laatste moment bedenkt hij zich om een en ander wat hem dwars zit te gaan rechtzetten. Wat volgt moet je gezien hebben. Mooie film.
Anoniem
Seeking A Friend For The End Of The World is zoals zo vaak een comedy waarbij niet veel te lachen valt. Wel vonden wij dit een goede film die prettig is om uit te kijken. Goede karakters, gespeeld door de juiste acteurs. Een film vol hoop en verwachting. Helaas is het tegenwoordig niet per definitie 'en ze leefden nog lang en gelukkig'.
Marjon
Een heerlijke romantische film, zoals het hoort. Het verhaal is erg goed en de karakters worden uitstekend gespeeld door goeie acteurs. Het einde van de wereld is aangekondigd en dat lijkt een bizar plot maar het blijkt juist de springplank voor interessante plotwendingen en zijstapjes. Het leek me een rare match, Carell en Knightley. Maar Carell is veelzijdiger dan ik verwacht had. Dus als je een lekker filmpje wilt kijken, zet de popcorn klaar en geniet ervan!
loading