Alice Through the Looking Glass (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alice Through the Looking Glass is het tweede deel van de Alice in Wonderland serie van Lewis...
Alice Through the Looking Glass

Alice Through the Looking Glass

Familie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 1998 Duur: 1 u 23 min

Alice Through the Looking Glass is het tweede deel van de Alice in Wonderland serie van Lewis Carroll en gaat verder in de wondere wereld van Alice. Het verhaal draait om Alice die door de spiegel in haar slaapkamer kruipt en zo in een fantasiewereld terechtkomt. De wereld lijkt op een gigantisch schaakspel, waar een spelletje schaak in volle gang is. Ze krijgt instructies van een rode koningin, die haar al zigzaggend door het landschap loodst. Op deze tocht komt ze verschillende kleurrijke personages tegen en moet ze de gekste opdrachten vervullen. Zal het haar lukken om de weg naar huis terug te vinden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Alice Through the Looking Glass aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
John
Deze film valt echt tegen en valt in het niet bij de Disney-versie. De hoofdrolspeelster (Kate Beckinsale) doet haar best om er nog wat van te maken, maar de film kon geen moment boeien. Nadat ze door een spiegel in Wonderland is aangekomen wijst de Rode Koningin dat ze 7 stappen heeft om tot haar doel te komen. Daarbij komt ze allerlei figuren tegen die erg amateuristisch overkomen in hun kostuums. De verhaallijn vind ik ook erg zwak en er nauwelijks sprake van spanning of onverwachte wendingen. Geen aanrader dus.
loading