Take This Waltz (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Je zal maar gelukkig getrouwd zijn, je leven goed op de rit hebben en dan opeens smoorverliefd worden op je...
Take This Waltz

Take This Waltz

Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 52 min

Je zal maar gelukkig getrouwd zijn, je leven goed op de rit hebben en dan opeens smoorverliefd worden op je buurman. Wat doe je dan? Is het een tijdelijke bevlieging of blijkt de buurman eigenlijk je grote liefde te zijn? Dit is het dilemma van Margot, 28 jaar. Om tot een goede beslissing te komen besluit ze haar buurman Daniel beter te leren kennen, wat volgt is een hete en hitsige zomer. Margot leert zichzelf beter kennen maar of ze de juiste keuzes in haar leven maakt...?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Take This Waltz aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marvin
Bij deze film had ik hoge verwachtingen na de trailer gezien te hebben. Maar uiteindelijk viel hij wat tegen. Het verhaal is herkenbaar, maar had in de film meer uitgediept kunnen worden. Nu blijft het een oppervlakkig alledaagse roddel. Acteerprestaties zijn redelijk, maar houden het verhaal niet overeind. Mooie film maar geen hoogstandje.

Reviews

Jj
Terwijl de trailer van deze film grappig en snel is, is de film zelf vrij zwaarmoedig en langzaam. Vanaf het begin is duidelijk dat Margot in een moeilijke situatie komt: blijft ze bij haar man, door wie ze zich regelmatig afgewezen voelt maar die ook haar beste vriend is, of gaat ze voor de onbekende, spannende buurman?
Anoniem
Bij het starten van deze film had ik hoge verwachtingen, heerlijk een avondje zwijmelen op de bank... Helaas viel dit zwaar tegen. Het verhaal was saai en ik vond het een vreemde soort van humor. Jammer... men had veel meer uit deze film kunnen halen.
loading