Girl Clock (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als je dacht dat je puberteit lastig was, wacht maar tot je 40 bent! Christine, een fotografe die onvermoeibaar de...
Girl Clock

Girl Clock

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 21 min

Als je dacht dat je puberteit lastig was, wacht maar tot je 40 bent! Christine, een fotografe die onvermoeibaar de wereld rondhost, hoort op zekere dag haar biologische wekker luid rinkelend afgaan. Maar voor de veertigplusser met bindingsangst blijkt het pad naar het moederschap bezaaid met waanzin, rampspoed en dwarsliggende eicellen. Wanneer ze haar lief en leed wil delen met haar boezemvriendinnen Margo en Mikki, blijken die elk met hun eigen problemen te worstelen: Margo bewaakt de toegang tot haar recent uitgevlogen nest als een jaloerse moederkloek en Mikki worstelt fanatiek met haar twee aartsvijanden: Hangen en Verslappen. Eens ze hun krachten bundelen, kan het drietal echter elke tegenslag aan. Zelfs de grillen van Moeder Natuur.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Girl Clock aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading