K3 Special - Modemeiden (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Karen, Kristel en Josje krijgen van hun stylist Sammy de kans om een eigen outfit te ontwerpen. Een droom...
K3 Special - Modemeiden

K3 Special - Modemeiden

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 31 min

Karen, Kristel en Josje krijgen van hun stylist Sammy de kans om een eigen outfit te ontwerpen. Een droom die uitkomt voor deze drie modebewuste meiden maar wat gaan ze maken? Hoe moeten ze er aan beginnen en zal de creatie op tijd klaar zijn tegen de grote catwalkpresentatie? K3 - Modemeiden: een verhaal vol muziek, dans en fashion!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om K3 Special - Modemeiden aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Deze film gedownload voor mijn 2 dochters van 3 en 10 jaar, alle twee grote fan van K3. In de film komen liedjes voor diewij al eerder op YouTube hadden gezien. Daarom dat de dames de film wel 4 keer hebben gezien. Pappa vond het ook wel leuk!!!! Jammer dat de film maar een half uur duurt. De meiden vonden hem wel leuk en ze vroegen gisteren of we hem misschien nog een keer kunnen huren. Dus zeker voor herhaling vatbaar.
Ik kan niet wachten tot de Bengeltjes-film op meJane.com te zien is.

Reviews

Anoniem
Deze film gedownload voor mijn dochter van bijna 5 jaar. Let op: de film duurt maar een half uur. Ik vond dat zelf erg kort, maar mijn dochter heeft hem wel 5 x achter elkaar gekeken. Dus als zij het maar leuk vind dan ben ik ook tevreden! Korte maar leuke film dus voor de K3 fans!
Ik kan niet wachten tot de Bengeltjes-film op meJane.com te zien is.
loading