Neil Young Journeys (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mei 2011. Neil Young rijdt in een Crown Victoria, van zijn idylische woonplaats Omemme, Ontatrio, naar het...
Neil Young Journeys

Neil Young Journeys

Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 24 min

Mei 2011. Neil Young rijdt in een Crown Victoria, van zijn idylische woonplaats Omemme, Ontatrio, naar het vermaarde Massey Hall in Toronto, voor de laatste twee concerten van zijn wereldtournee. Tijdens de rit vertelt Young verhalen over zijn kinderjaren aan de cineast Jonathan Demme. Demme, een grote fan en medewerker van Young, verweeft die verhalen op meesterlijke wijze met Youngs fascinerende muziek, waaronder live uitvoeringen van zijn album Le Noise uit 2010, klassiekers als Ohio, Hey Hey, My My, I believe in You en de nooit eerder uitgebrachte songs Leia en You Never Call. Met de muziek en de verhalen van Young, laat Demme de kijker een blik werpen in de ziel van de artiest.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Neil Young Journeys aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading