Will (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 12-jarige Will is diepbedroefd als hij op tragische wijze zijn beide ouders verliest. De grootste droom van zijn vader was...
Will

Will

Familie Drama Sport
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 38 min

De 12-jarige Will is diepbedroefd als hij op tragische wijze zijn beide ouders verliest. De grootste droom van zijn vader was om een overwinning bij te wonen van hun geliefde voetbalteam, Liverpool. Hij besluit naar Europa te gaan om de Champions League finale van Liverpool bij te wonen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Will aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een ontroerende film. Sommige acteurs hebben een sterk accent. Will verliest al jong z'n moeder, zijn vader kan niet voor hem zorgen, waardoor Will op een kostschool terecht komt. Na een paar jaar komt z'n vader ineens weer in zijn leven. Liverpool is de favoriete club van hen beiden, er ontstaat een band tussen vader en zoon. Ze zouden samen naar de finale van champions league gaan. Plotseling komt z'n vader te overlijden, waardoor Will wegloopt en besluit om naar de finale te gaan. Een aardige film, soms erg voorspelbaar. Eerder een familiefilm voor tieners, door het tragische erin niet geschikt voor jongere kinderen.
loading