A Little Bit of Heaven (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Marley Corbett leidt het perfecte leventje: leuke vrienden, succesvolle job en een fantastisch seksleven....
A Little Bit of Heaven

A Little Bit of Heaven

Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 42 min

Marley Corbett leidt het perfecte leventje: leuke vrienden, succesvolle job en een fantastisch seksleven. Wanneer ze echter op consultatie gaat bij de dokter, wordt er bij Marley kanker vastgesteld. Haar hele wereld staat op zijn kop maar gelukkig is er nog de knappe dokter Julian Goldstein...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Little Bit of Heaven aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Deze film is geweldig en dat komt door het verhaal. De hoofdpersoon is een geweldig persoon. In deze film zit komedie, romantiek en drama. Het grappige is dat Whoopi Goldberg er ook nog in speelt. Ik geef daarom deze film een 10!

Reviews

Anoniem
Kate Hudson en Sandra Bullock zijn naar mijn mening de ongekroonde koninginnen van de romantische komedie. Een genre film waar ik zo af en toe graag naar mag kijken. Ook A Little Bit of Heaven krijgt het etiket romantische komedie mee, maar dat is het naar mijn mening niet, al bevat de film zeker komische momenten. Marley (Kate Hudson) is een mooie, jonge, succesvolle vrouw die alles mee heeft. Ze krijgt na een routinebezoek van haar arts te horen dat ze kanker heeft en dat de vooruitzichten weinig hoop geven op een goede afloop. Vanaf dat moment volgt de kijker Marley in haar ups & downs en geeft een mooi beeld hoe zij met haar situatie en ziekte omgaat. Daar zitten hele komische, maar ook vaak ontroerende momenten bij. Kate Hudson speelt een ijzersterke rol in een erg mooie en ontroerende film, die een moeilijk onderwerp als kanker soms op luchtige, maar altijd respectvolle wijze weet te benaderen. Topfilm en absoluut een dikke aanrader!
Anoniem
Ik krijg altijd positieve energie van actrice Kate Hudson.
Deze keer weer een goed begin van een leuke film en ook al wordt het snel dramatisch, ze houdt er toch een bepaalde soort luchtigheid in.
Ik heb regelmatig met een brok in mijn keel en tranen over mijn wangen gekeken.
De positieve sfeer blijft en laat je denken hoe jij de laatste dagen met je leven om zou gaan...
Anoniem
Een film met een lach en een traan. Het is een verhaal waarin je wordt meegenomen met de hoofdrolspeler. Je wordt in allerlei emoties meegevoerd, verdriet, boosheid, teleurstelling maar ook blijdschap. Hierdoor is het een fijne film om naar te kijken. Daarnaast knap acteerwerk door de hoofdrolspelers. Naar mijn mening is dit een topfilm voor de zondagmiddag!
Machteld
Kate Hudson probeert een zwaar onderwerp toch met enige humor te brengen. Goede film. Je wordt er echter niet vrolijk van. De romance tussen Kate en de dokter was onverwachts. Wat mij betreft een film die ik maar 1 keer hoef te zien.
Anoniem
Zoals eerder omschreven valt deze film eigenlijk onder twee categorieën (rom-com en drama).
Goed gespeeld en zeker het kijken waard.
Kate Hudson (immer goed en leuk om naar te kijken) en een veel begrijpende arts. Vader is een afstandelijke man en zo te zien krijgt hij wel wat gevoelens, maar kan hij ze maar niet onder de juiste woorden brengen. Zonde, maar wel herkenbaar. Goede film.
Anoniem
Ik had verwacht dat dit verhaal een feel good, romantische komedie zou zijn, maar het lachen verging mij al snel. Wat een drama verhaal. Nou hoeft dat op zich geen probleem te zijn, een jank film met een fantastisch verhaal is op zijn tijd niet erg, maar deze film ging wel erg ver. Zeker drie kwartier met een brok in je keel. Wel goede acteer prestaties.
Anoniem
Ondanks het zielige verhaal is het een leuke film om te zien door het grappige karakter van Kate Hudson. Je krijgt een band met haar personage.
Hatice
Ik vond de film super gezellig en leuk om te kijken. Deze geeft me extra levensenergie.
Anoniem
Een fijne film. En ietwat bijzonder omdat in het begin het allemaal erg luchtig is ondanks de terminale ziekte. Dat stoorde mij op een gegeven moment wel een beetje. Maar gelukkig is dat van korte duur geweest. Droog houden bij deze film is volgens mij geen optie. De mannelijke hoofdrolspeler vond ik wat zwakjes. Maar verder zeker de moeite waard om te kijken. Een 7!
Anoniem
Dit is een film waarbij het voor het onderwerp kanker heel bespreekbaar is. Deze film toont de emotie van de mensen en geeft een redelijk beeld weer. Ook momenten waar ik het best moeilijk mee heb, maar een goede film.
Joyce
Een ontzettend leuke film met een goed verhaal waarin iedereen zich wel kan herkennen denk ik. Het onderwerp kanker word door deze film heel bespreekbaar en toegankelijk gemaakt. De film is wel een stukje zwaarder dan in eerste instantie doet lijken, er zullen weinig mensen zijn die geen enkele traan laten. Leuke zondagmiddagfilm met een doos chocolade en tissues, een absolute aanrader!
marco
Echt een aanrader. Film zit goed in elkaar. Vier sterren verdiend hoor! Topfilm, nummer 1.
Laurie
Wat een onwijs goede film. Maar bereid je voor, deze film gaat je zeker aan het huilen maken. Ondanks alle vreugde in haar leven heeft ze kanker en wat ze doormaakt die laatste dagen is ongelooflijk. En haar arme moeder. Het is grappig, luchtig, serieus, liefdevol. Heel heftig, maar zeker ze moeite waard om te kijken.
loading