Magic Mike (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mike (Tatum), een ervaren stripper, neemt een jonge danser genaamd The Kid (Pettyfer) onder zijn hoede en leert hem de...
Magic Mike

Magic Mike

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 46 min

Mike (Tatum), een ervaren stripper, neemt een jonge danser genaamd The Kid (Pettyfer) onder zijn hoede en leert hem de fijne kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en gemakkelijk geld verdienen. Magic Mike is gebaseerd op het echte stripperleven van Channing Tatum.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Magic Mike aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hanna
Ik vond Magic Mike een hele leuke film, maar de verhaallijn was erg slecht. In de trailer zag de film er veel beter uit en leek het ook meer alsof er een verhaal in zat. Ik vond de film vooral leuk doordat Channing Tatum erin zat, want dat is mijn favoriete acteur. Ik vond het dansen van de strippers op een gegeven moment wel een beetje ordinair worden, maar best wel sexy.

Reviews

Jj
Als je een makkelijk verhaal wilt met 'fijn uitzicht', dan is Magic Mike een heerlijke film. Het draait om Mike, die uiteindelijk uit het stripperswereldje stapt om zijn droom te verwezenlijken. Hiermee stelt hij een voorbeeld voor zijn jongere protegé (en zwager-in-spé). Voor een avondje met alleen dames is de film heel geschikt.
Anoniem
Ik heb de film gekeken met mijn man. Ik vond hem best vermakelijk. Het verhaal wordt luchtig gebracht. Je ziet het levensverhaal van Mike, met hier en daar stiekem best een beetje spannende scènes.
Dorien
Ik heb de film gekeken met een groep meiden. We vonden het allemaal een mooie film. Bijna twee uur lang mooie mannen met mooie lichamen en een mooie show. Ook zat er een mooi verhaal in. Ik raad deze film echt aan als je twee uur lang mooie mannen en mooie lichamen wil zien.
Kris
Mike wil een centje bijverdienen om zo zijn eigen zaak te kunnen starten met design meubelen. Hij ontmoet een jonge man die hij introduceert in het wereldje van mannelijke strippers en zo worden ze beste vrienden. Reeds vanaf de eerste ontmoeting met de zus van deze gast ziet Mike haar wel zitten. Geen gemakkelijke opdracht, want zij wil natuurlijk niks te maken hebben met de stripperwereld. Leuke film met mooie mannen.
Sandra
Echt een superfilm. Heb er erg van genoten. Leuk om gezellig met de meiden samen een avondje te vullen. Wie wil nou niet naar half naakte mannen kijken? Het verhaal bevat hiernaast een mooi verhaal. Mooi om te zien dat mensen voor hun doel gaan! Hiernaast vind ik het leuk dat het een dansfilm is. Absoluut een aanrader.
Manon
Woehoe! Een heeerlijke vrouwen film. Wie wil nou niet langer als 1,5 uur naar zulke lichamen kijken! Een aanrader voor een gezellige vriendinnen-filmavond. Maar de verhaallijn is wel redelijk voorspelbaar, maar dat is met veel films zo, dus ik vind dat niet erg! Eindelijk is geen bloten vrouwen, maar half naakte mannen! Haha.
Justin
Iedereen in mijn omgeving was enthousiast over de film. Het is een erg leuke film, maar wel anders dan ik had verwacht. Ik dacht dat het een komedie was waarbij je helemaal dubbel zou liggen, maar dat is niet het geval. Het is de moeite waard om hem te kijken want hij is leuk, maar verwacht geen slappe lachmomenten bij deze film! Een film zonder echt bijzondere verhaallijn.
Anoniem
Ik had meer verwacht van deze film. Vond de algemene sfeer wat neerslachtig. Ik had verwacht dat Channing Tatum meer centraal zou staan in deze film, wat niet het geval was. De film zou volgens de beschrijving het levensverhaal van Channing Tatum als stripper vertellen. Dat heeft weinig diepgang gekregen in de film en er leek meer aandacht te zijn voor de speler waarvan ik de naam niet meer weet, maar 'The Kid' werd genoemd. Soms vond ik de film ook wat ordinair.
Evera
Bij deze film had ik andere verwachtingen. Je ziet veel show. Ik vond dat erg jammer, want ze hadden denk ik meer uit het verhaal kunnen halen. Al die strippende mannen vond ik op een gegeven moment ordinair worden. Een aantal scènes zijn leuk, maar op een gegeven moment voegde het niets meer toe aan het verhaal.
Bianca
Helaas niet wat ik van de film had verwacht. Ik was niet uitgegaan van een fantastische verhaallijn, maar deze was echt ver te zoeken.
Ben je op zoek naar een film voor een meidenavond, waarbij mooie plaatjes belangrijk zijn en je vooral niet te veel wilt nadenken, dan zit je bij deze film goed. Wil je film kijken met toch iets meer inhoud, kies dan een andere.
Anoniem
Leuke film voor een avondje met de meiden.
Anoniem
Lekkere wegkijkfilm. Geen boeiend verhaal verder. Film is niet zo goed/leuk als dat de trailer doet vermoeden.
Anoniem
De film voldoet aan mijn verwachtingen: lekker ontspannend en vooral niet moeilijk. Verhaal is uitgekauwd en alles is heel voorspelbaar. Toch is het lekker om af en toe ook dit soort films te kijken. Niet te vaak trouwens. De dansmomenten zijn trouwens vermakelijk. Geinig filmpje. Maar dun 6je.
Anoniem
Hmmmmm, wat kan ik over deze film zeggen... Ik wilde hem eigenlijk al heel lang een keer kijken omdat ik de trailer wel leuk en grappig vond. Het lijkt of alle leuke deeltjes dus in die trailer gestopt zijn want ik vond de film tegenvallen.
Geen goed verhaal en de strips waren nou ook niet zo geweldig strak. Dus geen aanrader.
Joyce
Deze film heb ik gekeken op aanraden van vriendinnen die 'm in de bios hebben gezien. Echter snapte ik niet zo goed waarom ik hem persé moest zien. Buiten dat de hoofdrolspeler een best leuke jongen om te zien is, gebeurt er weinig met het verhaal. Er zit bijna geen verhaallijn in en buiten een portie seks en sexy moves is het niet echt een must see.
Amber
Ik denk dat ze bij de film in eerste instantie alleen maar bezig geweest zijn met het bedenken van coole danspasjes en het maken van sexy stripacts en daarna helemaal vergeten zijn dat er nog iets meer moest gebeuren om een goede film te maken. Helaas blijft het hierbij. Uiteraard blijft onze hoofdrolspeler een super lekker ding, maar ik had toch nog iets meer verwacht van deze film. Wat ik echt erg jammer vond was dat de film ook zomaar ineens ophield! Had beter gekund! Daarom krijgt deze film een 7 van mij.
Alexander
In Magic Mike van Steven Soderbergh wordt er eigenlijk vooral ontzettend veel gepraat. Het verhaal is bijzonder simpel, er gebeurt amper iets met de personages en de 'actie' blijft beperkt tot enkele dans- en stripscènes. Deze laatste zien er niet echt slecht uit, maar worden naar mijn gevoel veel te braaf in beeld gebracht. In zijn geheel valt de film bijgevolg nogal povertjes uit. Hij komt zelfs een beetje langdradig, eentonig en oninteressant over. Het had allemaal veel opwindender kunnen zijn. Eigenlijk alleen leuk voor wie het welgevormde kontje van Channing Tatum eens naakt wil zien of wie Alex Pettyfer en Matthew McConaughey wulpse bewegingen wil zien maken...
loading