Devil Seed (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alexandra is een levenslustige student die terugkeert naar haar huisgenoten Jessica en Breanne na de zomervakantie. Na...
Devil Seed

Devil Seed

Horror
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 34 min

Alexandra is een levenslustige student die terugkeert naar haar huisgenoten Jessica en Breanne na de zomervakantie. Na een avondje drinken stemt Alexandra in met een psychische lezing om iets te leren over de toekomst met haar vriend Brian. Tijdens de lezing gaat er echter iets drastisch mis. Wanneer Alexandra de volgende dag ontwaakt, kan ze zich niets meer herinneren van de gebeurtenissen van de avond ervoor. Ze begint vreemde geluiden te horen, te hallucineren en ontdekt krassen over haar hele lichaam. Ze is bang dat ze gek wordt en zoekt hulp, die ze uiteindelijk krijgt van een hoogleraar en diens vader die eerder met het bovennatuurlijke te maken hebben gehad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Devil Seed aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Je zou kunnen zeggen tsja, alle films over een bezetenheid kun je een excorsist film noemen.
Dat hoeft niet altijd verkeerd te zijn. In dit geval vonden wij het een zeer goede film in een moderner jasje. Daarom raden wij deze film aan, als je van films houdt over bezetenheid.
Van ons krijgt deze film een hele dikke voldoende.

Reviews

Rob
Zwakke Canadese 'horror'-film die nergens goed of spannend wordt. Het acteerwerk is matig maar nog net niet storend. Het zeer magere verhaaltje kent zo nu en dan redelijke momenten al kakt alles volledig in zodra de spannend-bedoelde scènes beginnen. De film is vaak onbedoeld komisch en dit komt de sfeer niet ten goede. De film is wel uit te zitten en zo nu en dan is het niet heel erg slecht. Voor bijvoorbeeld een zondagnacht is dit best te doen.
E.
Het viel me allereerst tegen dat ik de film niet op mijn Philips Smart Tv kon bekijken, dus dan maar op de laptop. Het duurde erg lang voor de film op gang kwam vond ik en hij lijkt wel erg op de exorcist, over het algemeen viel hij me tegen. De kwaliteit was wel uitstekend. Omdat ik niet op mijn TV kan kijken houdt dit me de volgende keer wel tegen om weer een film te huren, alhoewel deze gratis was door het kopen van een zak Tikkels.
Anoniem
Een beetje standaard horror in het exorcist-genre. Studente Alexandra krijgt na een bezoek aan een helderziende het idee dat ze bezeten is door demonen. Niemand wil haar geloven, ook haar eigen vriendje niet. De beste vriendin van Alexandra doet alles om haar te helpen. De cast acteert behoorlijk, maar de rollen krijgen te weinig diepgang door het vlakke script. Het verhaal is in het begin niet erg boeiend en de 'hulptroepen' komen nogal traag op gang. Toch afgekeken dus geen onvoldoende.
Sa
Het was een goede film, hij was leuk om te kijken. Hij stond in het goede genre. Ik heb hem samen gekeken met mijn vriend op de bank en later heeft iemand anders hem ook nog gekeken. Daardoor werd de huur van de film ook goed benut en dat terwijl we ook nog een gratis code hadden.
loading