Madagascar 3: Europe's Most Wanted NL (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Je favoriete personages zijn terug en beleven opnieuw een knotsgek...
Madagascar 3: Europe's Most Wanted NL

Madagascar 3: Europe's Most Wanted NL

Familie Kids Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Je favoriete personages zijn terug en beleven opnieuw een knotsgek avontuur! In deze heerlijke film boordevol humor zijn Alex, Marty, Melman en Gloria op de vlucht in Europa. Ook de ijdele Koning Julien en de kordate Pinguïns zijn weer van de partij. Het hele stel sluit zich aan bij het circus om zo aan Kapitein Durbois van de dierenpolitie te ontsnappen. De film zit vol bloedstollende actie en kleurrijke nieuwe personages. Het wordt één dolle boel!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Madagascar 3: Europe's Most Wanted NL aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Marco
Hoera vakantie en we kunnen films kijken! De eerste die ze wilden kijken was Madagascar 3. Heerlijk thuis op de bank, helemaal geweldig mam. Je kan er niet voor naar de bios. De film is in één woord SUPER.

Reviews

He
Op het laatste nippertje gebruik gemaakt van de kortingscode van Tikkels en onze zoon een film uit laten kiezen. Dat werd meteen Madagascar 3! Bij vlagen heel hilarisch en komisch. Gelukkig ook wat rustige momenten erin. Al met al wel diverse stukken nogal over the top, dus tamelijk overdreven. Zo erg dat onze zoon zelfs zei "Dat kan toch helemaal niet?". Alsof de rest wel kan, haha, maar het zegt wel wat. Deel 1 blijft toch de beste. Toch hadden we ook deel 3 niet willen missen. Als je deel 1 en 2 hebt gezien, mag deze niet ontbreken om de serie compleet te maken.
Anoniem
Deze film is grappig en altijd onderhoudend. Ver weg van de werkelijkheid (zelfs voor een animatiefilm), maar toch echt vermakelijk.
De circus scènes zijn fantasierijk en prachtig. Volgens mij is deze film bijna net zo goed als de eerste, en beter dan het tweede deel. Wij hebben best vaak gelachen.
Anoniem
Opnieuw een perfect gemaakte film met volop komische fragmenten. Op de juiste momenten een leuke mix met bekende (hit)songs die voor de nodige hilariteit zorgen. Echt een film om eens lekker te lachen en onbezorgd te genieten.
De film is in eerste instantie natuurlijk voor kinderen maar ook volwassenen zullen deze film waarderen.
patrick
Leuke cartoon!
Anoniem
Dit weekend gehuurd. Een erg grappige film. Maar dat zijn ze eigenlijk allemaal: Madagascar 1,2 en 3. In dit deel komen de vrienden in verschillende landen in Europa terecht voordat ze eindelijk..... Beslist het huren waard.
Gerrit-Jan
Afgelopen weekend gehuurd. Een hele gezellige, leuke familiefilm. Erg leuke humor en ook wij vonden hem leuker en beter dan deel 2.
Nancy
Dit is echt een aanrader! Superleuke film met de bekende figuren uit Madagascar 1 & 2. Knap hoe in dit deel een nieuw verhaal wordt neergezet met dezelfde karakters, zonder dat het saai wordt! Compleet met hele mooie animaties, heel veel humor en mijn grote favorieten de pinguïns staat deze film garant voor veel kijkplezier voor jong en oud... Deze film kun je meer dan 1x kijken ;-)
Anoniem
Dit is een hele leuke familiefilm. Zeker als je de andere 2 hebt gezien moet je deze wel even huren en kijken! De film speelt zich af in Europa waarbij de dieren zich aansluiten bij een circus dat op weg is naar NYC waar natuurlijk hun thuis is. Ze sluiten zich aan bij het circus en komen op het einde toch tot de conclusie dat NYC niet hun thuis hoort te zijn. Kortom: kijk eerst 1 en 2 en deze moet je gezien hebben. Komische film en goed voor de lachspieren!
Anoniem
De kinderen hebben anderhalf uur ademloos voor de buis gezeten en wilden de film vervolgens direct opnieuw kijken. Dit vervolg met herkenbare en nieuwe karakters, veel humor en prachtige animaties is een echte aanrader...Ook heerlijk dat deze versie in het Nederlands is ingesproken, zodat ook de kleintje alles kunnen volgen.
Ann
Eindelijk eens een film waarbij een vervolg goed is.
Meestal zijn vervolgen niet goed, maar dit is de beste van de drie! De film is humoristisch. Hij is kleurvol en swingend. En het is nog eens een origineel script en niet een zwakke kopie van de eerste film.
Bionda
Leuke en vrolijke film. Met het hele gezin gekeken en er werd regelmatig gelachen. Mooie muziek en prachtige kleuren. Ook de nieuwe personages waren goed. Kortom zeker een aanrader voor kinderen.
Arjen
Het was een hele leuke film, duidelijk een vervolg op de vorige twee films. In Europa is natuurlijk herkenbaar. Vooral het eind met de cirkels is spectaculair.
Rob
De serie van Madagascar blijft een aanrader om te kijken. Niet alleen weer erg mooi vormgegeven, maar met de geluidseffecten zit je midden in het verhaal. Niet alleen voor de kinderen een heerlijke 1,5 uur onder de pannen, maar pa en moeders kijken ook graag mee. Wachten op een vervolg!
Martijn
Prima vervolg in de Madagascar-serie. De originele versie is qua inspreken natuurlijk beter, maar de Nederlandse versie is oké. Jammer dat er andere stemmen gebruikt worden in de Pinguïns van Madagascar-serie op televisie, dat was voor mij erg wennen.
Anoniem
Erg leuke film. De kinderen hebben hem drie keer gekeken en waren elke keer weer enthousiast.
Leuke acties, spectaculaire kleuren, effecten en leuk verhaal. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.
Voor jong en oud.
Hinko
Madagascar 3 is een aanrader. Leuke opzet en zeer zeker een stuk beter dan deel 2. Kinderen hebben hem zelfs meerdere malen gezien!
Anoniem
Zelf heb ik de film niet gezien, maar de kinderen vonden hem leuker dan de vorige.
Anoniem
Ik had echt geen zin in een zondag met weer veel herrie zonder inhoud zoals in de eerdere delen. Maar deze was onverwacht leuk. Aanstekelijk enthousiasme van de dieren spat ervan af. Je krijgt gewoon zin om bij het circus te gaan.
Anoniem
Saaie film, ik viel letterlijk in slaap en de kinderen ook.
Maurice
Nadat ik bij Deel 2 bijna in slaap viel had ik geen hoge verwachtingen van deel 3. Moet dit echter bijstellen, voor alle leeftijdscategorieën zit hier leuke humor in verwerkt. Tevens is het muzikaal genieten, de soundtrack van deze films blijft leuk. Dit is een ouderwetse, feel good, familiefilm. Ik kan dan ook uit naar deel 4.
filip
Vervolgverhalen vallen meestal erg tegen, maar het derde deel van Madagascar is echt geen tegenvaller. Deze film is echt onderhoudend voor het ganse gezin, groot en klein.
De kinderen hebben er echt van genoten en hebben er zelfs verschillende keren naar gekeken. Deze animatiefilm is dus echt een aanrader, ik zal hem zeker aan prijzen bij vrienden en kennissen.
loading