Freelancers (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Malo (Curtis '50 Cent' Jackson) is de zoon van een overleden politieagent, die voor hetzelfde beroep als...
Freelancers

Freelancers

Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 33 min

Malo (Curtis '50 Cent' Jackson) is de zoon van een overleden politieagent, die voor hetzelfde beroep als zijn vader kiest. De nieuweling wordt onder de vleugels genomen door de voormalige partner van zijn vader en komt terecht in een team bestaande uit ruige en onbetrouwbare agenten. Zijn nieuwe baas is Sarcone (Robert De Niro). Het duurt niet lang voordat Malo zich begint af te vragen aan welke kant van de wet hij zich bevindt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Freelancers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De Niro wordt oud, dat is duidelijk en 50 cent, ik weet het niet, de man kan beter liedjes maken dan acteren. Zonder hem in de hoofdrol zou het echt een goede film zijn. Nu denk ik te vaak: waarom praat die man zo raar, waarom zie ik geen mimiek, geen emotie, waarom zie ik eigenlijk niets aan zijn gezicht. Dat zou toch eigenlijk moeten als je acteert? Verder heb ik er toch met plezier naar gekeken. Verwacht geen hoogdravende film met dito plot en acteerwerk maar ga maar gewoon kijken.

Reviews

Anoniem
Een harde en goede film maar wel eentje die je ook beangstigt als je naar de realiteit kijkt, hoe makkelijk je je gang kan gaan als corrupte agent. Hoeveel macht de politie heeft. Film is qua opbouw erg goed en het verhaal is ook erg logisch. Sommige dingen zijn helaas niet te verklaren, maar dat maakt het een film en fictie.
Anoniem
Rommelige film en met name scenario. De geheel film zit je te wachten op een goede twist. En als je dan het gevoel hebt dat het gaat gebeuren, word je weer teleurgesteld door een zwakke scène die daarop volgt. Toppers als Robert de Niro en Forrest Whitaker redden deze film niet. 50 Cent moet blijven rappen en vooral niet gaan acteren. Ik kan er niet meer van maken dan een 5.
Kris
De film heeft een beloftevolle cast met o.a. Robert DeNiro en 50 Cent, maar kan de verwachtingen niet inlossen. Nochtans is het verhaal niet slecht en zou er gerust wat meer actie in mogen voorkomen. Voor een politie / actiefilm is dit toch wat aan de rustige kant. Kortom, ik had heel wat meer verwacht van deze prent. Tenzij je grote fan bent van 50 Cent, zou ik deze film niet aanraden.
loading