Les Infideles (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een episodische sketch comedy in zeven korte films, die de triomfen en mislukkingen, de heerlijkheden en...
Les Infideles

Les Infideles

Komedie Romantische Komedie Drama
Taal: Frans Jaar: 2012 Duur: 1 u 43 min

Een episodische sketch comedy in zeven korte films, die de triomfen en mislukkingen, de heerlijkheden en meelijwekkende rampen van de mannelijke ontrouw in al zijn wanhopige, absurde en wild grappige variëteit verkent. Van een conferentiehotel in de buitenwijken naar een slimme seksverslavings-kliniek, van een chique Parijse nachtclub tot de blitse gokpaleizen van Las Vegas, lanceren de protagonisten zichzelf in de eeuwenoude achtervolging. Iedere keer wordt er excuus aangeboden; elke truc uit het boek wordt uit de kast gehaald. De zoektocht om van bil te gaan is begonnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Les Infideles aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een zeer geestige en vermakelijke film en we hebben veel gelachen. Wat mij betreft ook meer dan drie sterren waard. De film bestaat uit een reeks korte films waarin 2 mannen verschillende facetten van het vreemdgaan belichten; vaak zo lekker herkenbaar. Er zit ook veel vaart in de scènes, met hier en daar verrassende wending. Aanrader!
loading