Madagascar: Escape 2 Africa Nederlands gesproken (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Onze geliefde dieren uit New York willen nog steeds terug...
Madagascar: Escape 2 Africa (NL)

Madagascar: Escape 2 Africa (NL)

Familie Kids Animatie Avontuur
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 26 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Onze geliefde dieren uit New York willen nog steeds terug naar huis, dit keer in een oud neergestort vliegtuig dat de pinguins zogenaamd hebben gerepareerd. Eenmaal in de lucht, gaat het helemaal mis en komen ze terecht in een wildreservaat in Afrika. Hier komen de dieren - die in de dierentuin zijn opgegroeid - voor het eerst hun soortgenoten in het wild tegen. De vier ontdekken al gauw de verschillen tussen de jungle en de Afrikaanse vlaktes. Afrika lijkt fantastisch, maar is het leuker dan Central Park?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Madagascar: Escape 2 Africa (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een mooi getekende film met lekkere muziek en een goed verhaal. De karakters zijn mooi uitgewerkt en de grappen zijn leuk uitgewerkt. Vooral de pinguïns zijn geestig. We vonden het wel jammer dat op de aftiteling de namen van de Nederlandse stemmen ontbraken. Maar ja, als dat het enige is ;-) Een aanrader, uiteraard zijn ook de andere delen erg leuk.

Reviews

Nicole
Zeker de moeite waard om naar te kijken! Echt een familie-animatiefilm. We hebben er ook met de hele familie naar gekeken. De film is humoristisch en voor alle leeftijden.
Nu deel 3 nog even kijken!!
Patrick
Leuke film! Echt een aanrader!
Joyce
Wij hebben pas geleden deze film gehuurd voor onze dochter van 3 jaar. Het is echt een topfilm. Ze heeft ook echt genoten. Het ziet er heel mooi uit op beeld en de film is ook echt om te lachen. Onze dochter kon niet genoeg van de film krijgen, ze heeft hem dan ook in 2 dagen tig keer gekeken.
Anoniem
Hele leuke film voor jong en oud. De kwaliteit van de digitale tekeningen zijn van hoge kwaliteit en de scènes geven soms het gevoel of de tekenfilm gefilmd is. Ook in het Nederlands zijn de (woord)grapjes goed vertaald en is deze film ook voor volwassenen de moeite waard om te bekijken. Er zit voldoende afwisseling in om geboeid naar deze tekenfilm te blijven kijken.
loading