Madagascar Nederlands gesproken (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit...
Madagascar (NL)

Madagascar (NL)

Familie Kids Animatie Avontuur
Taal: Nederlands Jaar: 2005 Duur: 1 u 23 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Madagascar (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Nicole
Geweldige familiefilm!! Heerlijk om naar te kijken en erg humoristisch. Deze moet je gezien hebben!!

Reviews

Anoniem
Dit vind ik nou een leuke animatiefilm, de beesten maken onmogelijke dingen mee. Is leuk in elkaar gezet en vol met humor. De film speelt zich af in Afrika en ze willen ontdekken wat er allemaal buiten is. Ze komen van alles op hun tocht tegen en maken van alles mee. Superspannende film voor kinderen en natuurlijk ook leuk voor de ouders. Qua verhaallijn ook een geweldige film. En zeker een aanrader, de film.
Mustafa
Leuk film om naar te kijken met de kids. Mijn dochter is gek op deze dierenfiguren. Ik hoor haar zo vaak Alex en Madagascar zeggen. Na dit deel op naar de tweede en daarna zeker naar het derde deel. Een aanrader voor degene die een goede animatiefilm zoekt om naar te kijken.
Josry
De film was gemakkelijk om te zien. Niet meer naar de videotheek en eindeloos uitzoeken welke film je leuk lijkt, maar gewoon via je eigen televisietoestel op de bank. Trailers bekijken en uiteindelijk bestellen, de streaming gaat uitstekend en de film speelde moeiteloos af op mijn systeem. Een leuk alternatief voor de videotheek de film zelf was ook leuk om naar te kijken!
Henri
Een geweldig begin van de Madagascar-reeks, we gaan gauw deel 2 kijken!
Marco
Madagascar is een hele leuke film voor het hele gezin. Goede graphics. Mijn kinderen vonden de film geweldig. Ook voor ons als ouders is het zeker geen straf om mee te kijken. We gaan nu snel ook Madagascar 2 huren.
Anoniem
Geweldige effecten in deze film, knap hoe dit gemaakt is.
Het verhaal is simpel maar toch erg leuk: een paar dieren ontsnappen uit de dierentuin en trekken de wijde wereld in. Daar maken ze van alles mee en uiteindelijk belanden ze in de jungle. Onderweg natuurlijk veel grappen en grollen met een knipoog naar 'de grote mensen wereld'. Het is per slot van rekening wel een kinderfilm. Het is anderhalf uur genieten en lachen met ook ontroerende momenten: gewoon een lekkere film om van te genieten!
Anoniem
We hebben genoten van deze film. In de vrouwelijke studentenhuizen is dit een toppertje! Humoristisch en een afspiegeling van het dagelijks leven! Mooie animaties en grappige effecten! Echt een aanrader!
loading