Laughing Out Loud (LOL) (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. LOL staat voor Laughing Out Loud én is de bijnaam van de 16-jarige scholiere Lola. Zij en haar vrienden...
Laughing Out Loud (LOL)

Laughing Out Loud (LOL)

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 33 min

LOL staat voor Laughing Out Loud én is de bijnaam van de 16-jarige scholiere Lola. Zij en haar vrienden lachen heel wat af in een wereld verbonden door YouTube, iTunes en Facebook. Zo delen ze alles met elkaar, van nieuwe liefdes en vriendschappen tot aanvaringen met hun soms overbezorgde ouders. Als Lola's moeder 'per ongeluk' het openhartige dagboek van Lola leest, beseft ze hoe groot het verschil tussen hun generaties is. Intussen is Lola vooral druk met haar gevoelens voor BFF Kyle, van wie ze zich nu pas realiseert dat hij veel meer voor haar betekent. Hoe gaat ze hem dat vertellen? Lang kan Lola niet wachten, want ze merkt dat Ashley, haar sexy klasgenoot, de knappe Kyle ook wel ziet zitten. Lastig dus, helemaal als ze met de hele klas op studiereis naar Parijs gaan...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Laughing Out Loud (LOL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film! Ik had hem al een keer gezien maar hij blijft leuk!

Reviews

Anoniem
Een saaie film. Moeilijk je aandacht er bij te houden.
Anoniem
Ik vond de film hartstikke goed, ook gaf het goed weer hoe het leven van een tiener soms kan zijn. De intriges en de vrienden, het schoolleven, maar ook de liefde. Alles kan ingewikkeld zijn, en dat laat de filmmaker goed zien in de film. Ook goed vanuit het oogpunt van de hoofdpersoon Lola. Ook vind ik dat ze de meningsverschillen van moeder en dochter ook goed hebben neergezet. Vanuit de dochter, maar ook vanuit de moeder. Zo kun je je als kijker goed inleven in de dochter, maar ook in de moeder. Dat heb ik zelf niet vaak bij films, maar hier kon ik me duidelijk in beide partijen verplaatsen. Leuke film en echt een aanrader. Vooral voor een vrijdag avond met vriendinnen, op de bank.
Anoniem
Mijn dochter van 12 heeft deze film gezien met een meidengroep en ze vond hem superleuk. Er komt van alles in de film voor zoals komedie, romantische muziek. Mijn dochter is een fan van Miley en daarom koos ze ook deze film.
Anoniem
Leuk, geweldig
Anoniem
Superleuke film. Echt zo'n tienerfilm waar ik erg van kan genieten. Hij is niet langdradig. Het loopt goed af. Het is een film die je zo 5x kunt kijken.
Anoniem
I Love It
Anoniem
Erg leuke film om met een paar vriendinnen te kijken!
Anoniem
Ik vond het een goede film! Het laat goed zien hoe groot de afstand tussen moeder en dochter kan zijn, maar dat je altijd van je moeder blijft houden. Hoe boos je eigenlijk ook bent. De film is verder goed geacteerd en het is echt een film voor een meiden/avondje :D Dus best een aanrader als je zin hebt in gewoon een meidenfilm!
Anoniem
Leuk
Anoniem
Echt zo'n leuke film. Ik hou van dit soort films. Super
film ik raad hem echt aan. Kopen/huren! x
Anoniem
Topfilm! Miley Cyrus doet het top in deze film. En de andere acteurs ook, ook een mooie rol voor Demi Moore. Leuke film vooral voor tieners. Wel 1 van de betere met een leuk verhaal dat laat zien hoe het leven van tieners er aan toe gaat. Zit ook humor in en is echt een feel good film ga hem zeker nog een keer kijken!!
Danny
Het is echt een onwijs leuke film! Echt voor tieners, maar ook voor ouders. Die dingen die daar gebeuren heb ik ook meegemaakt en natuurlijk gaat elke ouder er anders mee om. Maar het is serieus een hele leuke film om naar te kijken.
Marijn
Een van de beste feel good movies die ik de afgelopen 3 maanden heb gezien. Voelde me goed en kon veel lachen. Het idee van het moeder-dochter-meningsverschil is echt heel mooi hierin weer gegeven. LOL (lauging out loud) is echt een supertitel om vrolijk van te worden, al voor het begonnen is!!
Gaby
Het was een leuke film over het meisje dat haar gevoelens in haar dagboek schreef.
Anoniem
Dochter van 14 heeft er met haar vriendinnen met plezier naar gekeken. Het was een leuke meidenfilm. Het zou waargebeurd kunnen zijn. De verhaallijn was soms wel wat voorspelbaar. De manier van filmen was origineel, steeds vanuit de hoofdpersoon.
Anoniem
Het is een leuke film voor een hang-avondje met vriendinnen. Het verhaal is heel erg leuk en er zitten ook grappige stukken tussen. Ook goede muziek in de film. Ik had de film al een keer in de bioscoop gezien, maar vond het wel de moeite om hem nog een keer te kijken.
Marloes
Deze film is echt een aanrader, maar wel een meisjesfilm. Het is een leuk realistisch verhaal over het leven van een populair meisje. Zelf heb ik er met plezier naar gekeken en vond ik dat ze erg goed acteren. Ook is de muziek goed gekozen en past er perfect bij. Kortom leuke film voor een meidenavondje.
Anoniem
De film is oké, het is een echte meisjesfilm, maar daarvoor had ik hem ook gehuurd. Vond dat Mily nog best goed kan acteren. Het is wel een goede zanger in de film, maar het leek erop dat hij zelf niet zong. Lippen en geluid kwamen soms niet overeen.
Ben
Ontzettend leuke film voor jonge meiden!
loading