In Bruges (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze geraffineerde, duistere comedy-thriller stuurt Harry (Ralph Fiennes), een genadeloze Londense misdaadkoning,...
In Bruges

In Bruges

Actie Komedie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 42 min

In deze geraffineerde, duistere comedy-thriller stuurt Harry (Ralph Fiennes), een genadeloze Londense misdaadkoning, zijn twee huurmoordenaars naar het pittoreske Brugge. Daar moeten ze zo onopvallend mogelijk zijn orders afwachten. Terwijl Ken (Brendan Gleeson) graag de tijd mag doden met het bezoeken van de toeristische trekpleisters, is zijn partner Ray (Colin Farrell) uit op avontuur. Voor hij het goed en wel beseft, belandt kletsmajoor Ray van de ene hilarische ontmoeting in de andere, een surrealistische stoet van toeristen, skinheads, dwergen en prostituees! Dan komt Harry's bevrijdende telefoontje en ontaardt de pret al snel in een strijd op leven en dood met gitzwarte humor als bloedrode draad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In Bruges aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sandra
Ik vond hem helemaal fantastisch!!!!! Traag? Misschien voor degenen die op actie en schieten wachten. Bizar, ontroerend en waanzinnig spannend. Je weet echt niet hoe het afloopt, al denk je aanvankelijk van wel. Topfilm

Reviews

Anoniem
Deze film vond ik dus echt helemaal niks, halverwege maar uitgezet en iets anders gaan kijken. Ik had van deze acteurs meer verwacht. Het scenario is kennelijk veel bekroond maar ik snap niet waarom. Ik vind het een trage film die maar niet tot een hoogtepunt komt. Geen spanning of humor of wat dan ook. De beelden van de stad Brugge zijn echter wel mooi. Jammer, maar deze film zou ik overslaan.
mario
Had er meer van verwacht. Het pittoreske Brugge wordt wel goed in beeld gebracht. De 2 "prota-antagonisten" krijgen menselijke trekjes, maar het veelvuldig vloeken draagt helaas niks bij. Bof, het scenario is niet slecht, maar toch zit er wat tegen mijn draad in te lopen. Toch bestaan er veel slechtere keuzes.
Anoniem
Ik vond de film erg traag op gang komen en eenmaal op gang gekomen was het nog niet veel. De Engelse humor was wel leuk, maar lag er soms ook wel een beetje dik bovenop. Acteerwerk vond ik ook tegenvallen, ondanks de twee goeie en bekende acteurs. Ik vind het om eerlijk te zijn geen aanrader.
loading