Deal (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een jonge student met rijke ouders filosofeert met een meisje achter de bar over het idee dat zij een hoer zou zijn. Zij...
Deal

Deal

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 27 min

Een jonge student met rijke ouders filosofeert met een meisje achter de bar over het idee dat zij een hoer zou zijn. Zij vraagt hem voor de grap wat hij zou willen betalen. 'Tweeduizend euro', zegt de student. 'Deal', zegt het meisje. Ze gaan een dagje naar Barcelona en merken dan dat het idee toch wel pijnlijk en gênant kan zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Deal aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Miguel
Ow, wat een geweldig leuke film is dit!! Niet zozeer vanwege al dat naakt wat je natuurlijk in veel Nederlandse films tegenkomt. Maar vooral vanwege de enorme leuke conversaties met veel droge humor. Daarbij een beetje Pulp Fiction-achtige muziek, en dat mooie zonnetje in Barcelona, je droomt met deze film helemaal weg en krijgt het idee dat je er zelf met een cocktailtje in het zonnetje zit. Er zitten genoeg grappige momenten in de film en hij verveelt geen een seconde. Er hangt gewoon een hele goede sfeer in de film en als je deze film gezien hebt neem je dat gevoel zeker over. Hoofdrolspelers spelen ook prima. Jongen doet me denken aan ome Willem, maar dan jong.

Reviews

Anoniem
Mooie, lieve film. Hoewel het een wat vreemd thema is, lijkt het alsof het je zelf kan overkomen. De sfeer wordt goed neergezet. Ik ontdek helemaal geen seksuele spanning, die je toch wel verwacht, gezien het thema. Kan wat discussies tussen partners doen opborrelen als er samen naar gekeken wordt.
Anoniem
Prima film. Heel ingetogen gespeeld door beide hoofdrolspelers. Hierdoor is de film goed invoelbaar en goed inleefbaar voor de kijker. Mooie dialogen ook in de film. Dat viel me gelijk op. Ook spannend want je vraagt je als kijker af: hoe gaat de nacht verlopen tussen beide vrienden? Ik verklap niks ;-) Ook de scènes die ze alleen spelen zijn goed geacteerd. Kortom, prima film.
ingmar
Dit is echt een verschrikkelijke film! Het lijkt alsof de hoofdpersonen stoned zijn en de meest bizarre irritante gesprekken met elkaar voeren. Deze gesprekken zijn echt kinderlijk en slaat echt nergens op. Ook de scènes zijn raar en vreemd. Deze film raad ik alleen aan als je hem fast forward afspeelt en zeker zonder geluid! Wat een irritante gesprekken. Niet huren!
loading