Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Onze ijskoude helden uit de populaire Ice Age reeks zijn terug in een...
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Animatie Familie Kids
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 30 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Onze ijskoude helden uit de populaire Ice Age reeks zijn terug in een geweldig nieuw avontuur! Scrat probeert zich nog steeds een weg te knagen naar zijn ongrijpbare noot en wordt verliefd. Manny en Ellie zijn in blijde verwachting van een mini-mammoet, terwijl Sid probeert zijn eigen familie te creëren met een paar dinosaurus-eieren. Tijdens een missie om Sid te redden komt de groep in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht, waar ze allerlei spannende avonturen meemaken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ice Age: Dawn of the Dinosaurs aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Superleuke film samen gekeken met de kids. Lekker kijken
op een regenachtige middag

Reviews

Anoniem
Ice Age is natuurlijk altijd een succes. Ik keek deze film met mijn zoontje van 4. Hij vond hem soms erg spannend, maar zeker te doen. Het verhaal is leuk, alhoewel het soms wat meer wisselingen zou mogen bevatten. Maar eenmaal in de dinowereld volgen de acties elkaar snel op. Een spannend eindgevecht. Een leuke sfeer, met grappige dialogen, maakt dit tot een leuke en gezellige familiefilm.
Anoniem
Gewoon net als de voorgaande Ice Age-delen, is dit ook weer een hele leuke film.
loading