Sword of Honour (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de oorlog in Europa onafwendbaar lijkt sluit Guy Crouchback zich aan bij het Koninklijke Halberdiers...
Sword of Honour

Sword of Honour

Drama Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 3 u 20 min

Wanneer de oorlog in Europa onafwendbaar lijkt sluit Guy Crouchback zich aan bij het Koninklijke Halberdiers Korps. Al snel komt hij weer in contact met zijn ex-vrouw waarvan hij altijd is blijven houden. Guy wordt uitgezonden naar Dakar om de Fransen te helpen die onder zware druk staan van de Duitse vijand. Ondanks heldhaftig optreden wordt hij de dupe van het wangedrag van zijn luitenant en naar de commando's overgeplaatst. Hij wordt met zijn eenheid ingezet in Kreta waar hij onder zeer zware omstandigheden moet opereren. Als Guy uiteindelijk terugkeert naar zijn vaderland is er veel veranderd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sword of Honour aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading