Ice Age: Continental Drift (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Manny, Diego en Sid beginnen aan een groots avontuur nadat door een catastrofe een volledig continent...
Ice Age: Continental Drift

Ice Age: Continental Drift

Kids Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 25 min

Manny, Diego en Sid beginnen aan een groots avontuur nadat door een catastrofe een volledig continent op drift is geraakt. Gescheiden van de rest van de groep, gebruiken ze een ijsberg als geïmproviseerd schip dat hen op een epische zeereis zal voeren. Manny en zijn vrienden worden uitgedaagd als nooit tevoren om een held te worden en het onmogelijke te volbrengen wanneer ze exotische zeewezens tegenkomen, een nieuwe wereld ontdekken en de strijd aangaan met meedogenloze piraten. Scrats weerzien met zijn vervloekte beukennootje catapuleert hem weer eens naar plaatsen waar geen prehistorische eekhoorn ooit is geweest...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ice Age: Continental Drift aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Christel
Eindelijk een kijkje in de achtergrond van Sid. Hij blijkt toch een verrassende familie te hebben, maar heeft niet veel karaktertrekjes van granny over gekregen. Blijft leuk, Ice Age, verrassend en goed in elkaar én humor. Knap ook dat het toch blijft boeien na zoveel delen.

Reviews

Nathalie
Vaak halen vervolgfilms het niet bij het origineel, maar daar heeft Ice Age gelukkig geen last van. In deze film komen er weer genoeg nieuwe karakters bij om je te vermaken, en ook de verhaallijn is weer origineel. Wat ik zelf erg grappig vond waren de verklaringen die gegeven werden voor dingen als de verdwijning van Atlantis en het scheiden van de werelddelen. Ook hoe de dieren menselijke trekjes gegeven worden is altijd leuk om te zien. Geschikt voor kinderen en volwassenen!
Shirley
In deze Ice Age film veroorzaakt de eekhoorn, zonder het te weten een geweldige ramp en scheidt de continenten van elkaar. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de hele Ice Age en alle dieren. Manny's family raakt ongewild gescheiden en komt na een geweldig avontuur met piraten weer bij elkaar. Sid blijkt een grappige oma te hebben met een leuke verrassing. Een leuke familiefilm vol humor. Een negen waard.
Ursela
Weer een geweldige Ice Age-film. Je vraagt je elke keer af of het nog leuker kan. Ja dus!
Anoniem
Een leuke film, vermaak voor jong en oud, maar haalt helaas niet meer het niveau van de eerste of eerste twee films. De verrassing is er natuurlijk wel een beetje af. De personages zijn bekend en daarmee verliezen ze wat humor, maar het blijven leuke films dit. Ik heb met m'n kinderen heerlijk gelachen en genoten. Niks te eng voor jeugdige kijkers en zeker humor voor de oudere kinderen of ouders. Gewoon een goede film, niet spectaculair, maar gewoon leuk.
Marcel
Erg leuke film voor jong en oud. Geweldige humor en een spannend verhaal!
Beau
Het is een leuke film. Het is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. De dieren uiten zichzelf heel goed. De animatie is dan ook heel goed gemaakt. Ik vind Granny en Sid de leukste personages. Er zijn veel komische stukjes en Granny lijkt helemaal niet te beseffen waar of met wie ze is. Sid probeert het wel goed te doen, maar hij is gewoon te lomp om het te kunnen.
Kevin
Ondanks het feit dat het weer een vervolg is, blijft Ice Age leuk! Veel humor en je leeft mee met de beestjes. Ook voor kinderen een erg leuke film, denk wel voor 7 jaar of ouder. Van mij mag er weer een nieuwe Ice Age uitgebracht worden, dan wordt ie zeker door mij bekeken.
John
Het is topanimatiefilm, ook leuk om te kijken in 3D. Je zou niet verwachten dat het zoveelste deel nog zo leuk zou zijn! Ook voor volwassenen!
Anoniem
Ook deel vier van de serie is weer echt heel erg mooi gemaakt met een leuk nieuw en erg origineel verzonnen verhaal met de nog altijd leuke figuren. Altijd leuk om ook wat ideeën te zien die eigenlijk uit andere films overgenomen zijn. Voor kleinere kinderen kan de film misschien wel wat eng zijn.
Atakan
Met Ice Age zit je eigenlijk altijd goed. De kids van 9 en 11 hebben er van genoten. Humor voert de boventoon en de animaties zijn prachtig. Favoriet karakter van de kinderen was oma, erg grappig en bijdehand. Mijn favoriet is en blijft Scrat, die af en toe weer tussendoor komt. Ook al is het deel vier, het verveelt niet. Sterker nog, ik denk dat hij nog een tweede keer aangaat.
Wesley
Kleurrijke, vrolijke kinderfilm met een boodschap. Ligt wel erg aan de oppervlakte. Ondanks dat, toch wel genoten. De animaties zijn erg mooi en goed. De kinderen van 6 en 8 hebben wel genoten. Hopelijk komt er binnenkort een nieuw deel uit.
Anoniem
Net zo'n leuke film als Ice Age deel één, twee en drie. Veel goede grappen erin en mooie animaties. Leuke film voor jong en oud, omdat er af en toe een diepere laag in de grappen zit. We kunnen niet wachten op deel vijf. Echt een aanrader voor een druilerige dag of een koude winteravond.
Anoniem
Leuke beestenbende met menselijke trekjes!
Grappige kijk op de evolutietheorie en het ontstaan van de ons nu bekende aarde. Ik geef de film een dikke 7.
Ries
Altijd raak, deze Ice Age films. Heerlijke droge humor en zelfs deel 4 gaat niet vervelen. Succes verzekerd voor een gezellig avondje met de kinderen. Manny raakt los van zijn gezin, drijft af op een ijsschots in gezelschap van Sid en Diego en verrassend: de oma van Sid. Het wordt een hele klus om terug naar huis te komen en onderweg maken ze uiteraard van alles mee.
Nienke
Met Ice Age zit je eigenlijk altijd goed. De kids van 9 en 11 hebben er van genoten. Humor voert de boventoon en de animaties zijn prachtig. Favoriet karakter van de kinderen was Oma, erg grappig en bijdehand. Mijn favoriet is en blijft Scrat, die af en toe weer tussendoor komt. Ook al is het deel vier, het verveelt niet. Sterker nog ik denk dat hij nog een tweede keer aangaat.
Bianca
Ice Age is altijd een leuke animatiefilm. De laatste delen vind ik ook leuker dan, bijvoorbeeld de eerste twee. En deze ook. Scrat is ook weer geweldig bezig. Het leukste figuur in de film, vind ik. Vooral in het laatste stuk is het grappig met dit beest. Scrat is en blijft voorspelbaar. Zo vind ik ook het stukje met de sirenen heel erg grappig als Scrat er in voorkomt.
De andere figuren zijn natuurlijk ook leuk en maken weer veel mee. Zo word Sid zijn oma in de groep gedumpt en die heeft wel een heel bijzonder huisdier. Als je de andere delen net zo leuk vindt, dan moet je deze ook zeker weer kijken.
Mirjam
Super leuke familiefilm !
Ook deze Ice Age-film is weer een top animatiefilm. Leuke typetjes, veel grappen en een leuk verhaallijn. Onze favorieten zijn oma en de eekhoorn die zoals in elke film op zoek is naar beukennootjes. Maar ook weer genoeg nieuwe figuurtjes om weer volop van te genieten!
Moniek
Goede en humoristische familiefilm.
Rens
Wij hebben ons met het hele gezin prima vermaakt bij deze superleuke film!
Voor zowel kinderen als volwassenen valt er er genoeg te lachen.
De dolle gebeurtenissen vliegen in sneltreinvaart voorbij, en tussendoor pik je ook nog even een onderliggende boodschap over vriendschap mee. De hoofdrolspelers zijn even aandoenlijk als koddig en hebben stuk voor stuk een hoog aaibaarheidsgehalte.
Het ziet er allemaal mooi uit, knap gemaakt. Eigenlijk is in de hele film zoveel te zien, dat je bij 1x kijken nog van alles gemist hebt.
Reijer
Ice Age: Continental Drift bevat een grappig en niet volkomen voorspelbaar verhaal en is mooi gemaakt. De tijdsduur is ook helemaal goed. Geen minputen.
Anoniem
Een mooie aanvulling op de Ice Age-serie. De aanvulling van de personages maakt het elke keer weer aantrekkelijk! Zeker als deze personages een emotie losmaken. In dit geval was de oma en vrouwelijke tijger vertolkt door J LO hetgeen mij is bijgebleven. Ice Age Continental Drift is een leuke familiefilm, met een teugje Pirates of the Caribbean, voor het hele gezin!
Anoniem
Ondanks dat het meer van hetzelfde is, heb ik me geen minuut verveeld bij deze film, integendeel. Heerlijke snelle humoristische en soms absurdistische film. Leuk dat je deze ook echt met je gezin kunt kijken want zowel jong als oud vinden dit leuk. Met af en toe een 'aaah wat zielig-momentje', zo vertederend zijn de figuren in de film soms.
Peter
Ook deel vier van de serie is weer echt leuk, met een leuk nieuw en origineel verhaal en leuke figuren. Altijd leuk om ook wat stukjes te zien 'gejat' uit andere films. Voor kleinere kinderen kan de film misschien wel wat eng zijn.
Anoniem
Heerlijk luchtige en leuke film. Heb er van genoten en om zeker te weten dat ik hem niet meer vergeet: 3x gekeken. Kortom: het kijken waard!
Anoniem
Dit was de eerste Ice Age-film die wij bekeken hebben. Wij vonden het een geslaagde film, met veel grappige momenten.
Wat we wel erg jammer vonden is dat de film niet Nederlands gesproken was. Voor onze zoon van vijf was de verhaallijn dan ook niet helemaal te volgen. Of hebben wij iets gemist, waardoor het wel mogelijk moest zijn om de film Nederlands gesproken te kunnen volgen??
Ruben
Een film zoals we gewend zijn in de Ice Age-reeks. Leuke nieuwe personages en een verhaal dat spannend en boeiend is van begin tot eind. In de film zitten een heleboel grappige momenten en ook Scratch ontbreekt niet met alle hilarische momenten van dien. Een echte aanrader voor een ontspannen avondje op de bank.
da
Deze Ice Age was een waardig vervolg. De basis van de film is nu wel vastgelegd (vriendschap, vertrouwen en dergelijke), maar deze film heeft daarnaast zoveel originaliteit en humor dat je zeker weer verrast wordt. Nieuwe karakters geven deze film veel verfrissing. Kijken dus.
Anoniem
Leuke grappige animatiefilm voor jong en oud. De film is op een moderne manier opgezet, met taalgebruik van de jeugd van nu. Dit geeft weer een speciaal tintje aan de film, waardoor het ook voor de tieners leuk is om te kijken. De kern van het verhaal is wel gebaseerd op de voorgaande delen.
Ook dit deel is weer goed gelukt. Een aanrader!!
filip
Weer een prachtige verfilming. Gelukkig zijn alle figuren weer van de partij, hierdoor komt het verhaal weer op een goede manier naar voren. Soms denk je: 'wat gaan ze nu doen om de mensen te boeien?', maar deze verfilming met alle ingrediënten zijn echt geslaagd. Zeker een aanrader voor mensen met kinderen, voor de komende vakantieperiode.
mario
Een waardig deel van de reeks. De basis is er terug, geen enkele reden om een winnende formule te veranderen. De knipoogjes naar het verleden, De Oddysee van Homer mogen er zijn. En ik moet toegeven, Scrat steelt weer de show. Gooi er een snufje romantiek over en kinderlijke humor. Toch is het geen film voor de allerkleinsten.
Anoniem
Voor elke leeftijdsfase is dit een geslaagde film door de vele verhaallijnen. De mammoetdochter van Manny, Peaches, is inmiddels een puber, en heeft maar 1 wens: bij de groep horen, en verloochenr daardoor haar vriendschap met de kleine Louis.
Ook grappig: de intertextualiteit met de klassieke oudheid: sirenes proberen de 'mannen' te verleiden en eekhoorn Scrat komt terecht in Scratlantis.
En natuurlijk ontbreekt ook de ontactische maar oprechte Sid niet voor hilarische noot in het verhaal.
En uiteraard: een happy end!
loading