Rock of Ages (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Rock of Ages' draait om de jonge geliefden Sherrie en Drew, die elkaar ontmoeten op de Sunset Strip, op...
Rock of Ages

Rock of Ages

Komedie Drama Musical
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 58 min

'Rock of Ages' draait om de jonge geliefden Sherrie en Drew, die elkaar ontmoeten op de Sunset Strip, op jacht naar hun Hollywood-droom. Het stel werkt in de Bourbon Room, waar hun baas Dennis Dupree probeert zijn club te redden. De legendarische rockster Stacee Jaxx moet daar voor zorgen; hij gaat namelijk solo. Gebaseerd op de gelijknamige musical.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rock of Ages aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Weer eens een volwassen feel-good film. Leuke combinatie van rock muziek in combi met musical. Leuk verhaallijn. Erg leuke cast. Af en toe betrapte ik mezelf op het meezingen van nummers. Dus een avondje mee bleren op leuk rock muziek. Dan is deze film zeker een aanrader.!

Reviews

patrick
Grappige film met veel bekende oude rock nummers.
Anoniem
De film komt wat langzaam op gang. Niet erg spectaculair. Wel een aantal goede muzieknummers. Het verhaal is nogal cliché. Lijkt op een typische film uit de jaren 60.
Anoniem
Lekkere muziek door de hele film heen.
Mooi gespeelde rol en een goede stem van Diego Boneta.
De rol van Tom Cruise was sexy, maar zeer matig gespeeld.
De rol van Russell Brand hadden ze beter weg kunnen laten. Hij kan niet acteren, noch zingen en was dus zeer ongeloofwaardig.
Anoniem
I love this movie. De liedjes door elkaar zijn fantastisch. De referentie naar Twister Sisters is top. Heb heel erg genoten. Hoop dat jullie er ook van genieten. Het verhaal is humor, maar de muziek is supertof.
jessica
Superleuke film, een beetje het musical idee. Je moet wel van zang en dans houden, want het grootste gedeelte van de film word gezongen. Het verhaal gaat over rock & roll. Ook zitten er goede acteurs in de film die de film nog beter maken. Ik geef deze film een 8
loading