Samson TV (Samson en Gert KerstShow 2011/2012) (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dit jaar krijgen Samson & Gert een belangrijke brief van de directeur van de...
Samson TV (Samson en Gert KerstShow 2011/2012)

Samson TV (Samson en Gert KerstShow 2011/2012)

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 33 min

Dit jaar krijgen Samson & Gert een belangrijke brief van de directeur van de televisie. Hierin staat dat ze te oud zijn geworden om nog op televisie te komen. Maar Samson & Gert en hun vrienden treuren niet lang en richten zelf hun eigen televisiezender op 'Samson Teevee'. Ze brengen naast de bekendste liedjes hun eigen tv-programma's boordevol leuke imitaties en hilarische sketches. Kom jij meebrullen met de grootste Samsonhits? Kom jij mee dansen met het spetterende ballet en swingende orkest? En kom jij genieten van de schitterende lichtshow tijdens de Kerstdagen? Goed zo! Want Samson & Gert kijken er alvast naar uit om er samen met jou de allermooiste Kerst van te maken!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Samson TV (Samson en Gert KerstShow 2011/2012) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading