Het Monster van Parijs (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Parijs, 1910. Emile, een bescheiden filmoperateur, en Raoul, een kleurrijk uitvinder...
Het Monster van Parijs

Het Monster van Parijs

Animatie Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 26 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Parijs, 1910. Emile, een bescheiden filmoperateur, en Raoul, een kleurrijk uitvinder gaan op jacht naar een monster dat de bevolking van Parijs terroriseert. Ze bundelen de krachten met Lucille, de grootmoedige cabaretster, een excentrieke wetenschapper en diens heetgebakerde aap om het monster, dat uiteindelijk een heel erg grote maar ongevaarlijke vlo blijkt te zijn, te redden van de meedogenloos ambitieuze politiechef van de stad.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Het Monster van Parijs aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een film die zeker de moeite waard is om te kijken. Beide kids hier in huis hebben ervan genoten. Vanaf het begin tot aan het eind zit je in de film. Vooral het verhaal met de nodige humor. Niet te vergeten, natuurlijk de romantiek. Al met al een film die je vaker wilt kijken. En dat zeg ik als volwassen man.

Reviews

Martijn
Een aardige feel-good movie. Alleen het inspreken van Coen en Sander was tenenkrommend. Als je niet met je kinderen kijkt kies dan de ondertitelde versie.
Petra
Leuke film, doet me een beetje denken aan de gebochelde van Notre Dame maar dan anders. Mijn kind vroeg mij deze film te huren en zei pas na het aanzetten van de film dat hij hem al een keer gezien had maar dat hij zo leuk was, en hij heeft gelijk gehad. Zeker de moeite waard om te gaan kijken dus.
Anoniem
Leuke film met mooie songs.
Djieny
Het is een leuke film met spannende stukjes.
loading