2012 Zombie Apocalypse (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Los Angeles, December 2012. Enkele maanden geleden heeft een virus een zombieplaag veroorzaakt. Dit virus...
2012 Zombie Apocalypse

2012 Zombie Apocalypse

Actie Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 22 min

Los Angeles, December 2012. Enkele maanden geleden heeft een virus een zombieplaag veroorzaakt. Dit virus heeft maar liefst negentig procent van de Amerikaanse bevolking getroffen. Een klein groepje overlevenden vecht zich een weg door het episch centrum van het rampgebied opzoek naar veiligheid. Volgens geruchten bevindt zich op het eiland Catalina een zone die nog niet getroffen is door de plaag.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 2012 Zombie Apocalypse aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Moet je lef hebben, deze film en andere films te zien. Helemaal uitkijken tot het einde. Overleven is belangerijk en geen angst. Sorry dat ik het zeg

Reviews

Ilona
Ik heb net een kwartiertje gezien... beetje zonde! Bah! Waardeloze effects, en eerlijk; Ik vind het acteerwerk ook waardeloos... Ik ga nu de rest van de film maar uitzitten...
mario
Weer een Asylum productie. Ik ga er niet meer woorden aan vuil maken. Die maatschappij produceert 95% mockbusters, en de overgebleven 5% is een mockbuster die toevallig wel goed gelukt is.
Nicole
Vond de film erg tegenvallen, ik zag dat hij als waardering 3 sterren had dus ik verwachte er wel wat van, wat deze film niet waar heeft gemaakt. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het niet aan de acteurs lag, want er zaten goede acteurs bij, maar de opzet van de film zag er nepperig uit, vooral de special effects. Ook het verhaal vond ik wat simpel in elkaar steken. Er zit niet echt een begin aan de film en ook niet echt een einde, laat je met een ontevreden gevoel achter, wat erg jammer is. Het enige vond ik de acteurs: die waren interessant, maar qua film, nee erg zwak! Wel leuk om Lesley-Ann Brandt (Cassie) eens in een andere rol te zien, velen zullen haar herkennen van de serie 'Spartacus' als slavin Neevia, vond ook dat zij en acteur Ving Rhames (Henry) wel hun personage goed speelden. Zou deze film niet snel aanraden, zeker niet voor de echte horrorfans.
Anoniem
Eindelijk weer een zombiefilm die niet bedoeld is als comedy met ook nog een redelijk overtuigende trailer. Kat in het bakkie. Dat dacht ik althans....maarrrrr... Wat een BAGGER!
Deze film zuigt big time! Op alle fronten. Werkelijk zeer matige acteerprestaties, van toch wel een aantal bekende(re) acteurs. Waar-de-lo-ze special/visual effects, echt niet te geloven zo slecht. Het is dat ik voor deze film minimaal een movie point terug verdienen wil, anders schreef ik nog niet eens een review! Absoluut geen aanrader deze film. Zelfs als Euro 'topper' niet! Aangezien ik geen 0 kan/mag geven krijgt deze desillusie een hele magere 1.
loading