Joyful Noise (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de dood van een koordirigent in het kleine stadje Pacashau in Georgia, neemt Vi Rose Hill (Queen Latifah), moeder...
Joyful Noise

Joyful Noise

Komedie Muziek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 53 min

Na de dood van een koordirigent in het kleine stadje Pacashau in Georgia, neemt Vi Rose Hill (Queen Latifah), moeder van twee tieners, de leiding over het koor. De weduwe van de dirigent, G.G. Sparrow (Dolly Parton), is echter van mening dat zij die positie had moeten krijgen. Door financiële problemen dreigt het koor te moeten stoppen. Uiteindelijk lossen de twee vrouwen hun meningsverschillen op en gaan ze zich inzetten om de concurrentie in de jaarlijkse "Joyful Noise" competitie te verslaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Joyful Noise aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Superfilm!!

Reviews

Hannelore
Lekkere layback movie, met leuke nummers, humor en sentiment.
Leuk om Dolly Parton weer eens te horen zingen!
Mirjam
Een echte feel good movie met ook de nodige familiedrama's. Het einde is redelijk voorspelbaar, maar daarom niet minder leuk. De liedjes die worden gezongen zijn herkenbaar voor iedereen, waardoor je lekker kan meezingen. Ook de acteerprestaties zijn erg goed. Deze film is perfect om op regenachtige dagen te kijken!
Anoniem
Een heerlijke good feeling movie, waar geloof, ijdelheid maar toch ook strijd in voor komt. Queen Latifah speelt haar rol weer heerlijk. Net als Dolly Parton trouwens. Een film die je heerlijk op de zondagmiddag bekijkt. Een film met een missie. Zeker de moeite waard om te gaan kijken.
Sophia
Een leuke film voor iedereen die graag naar musicals kijkt met daarin toppers als Dolly Parton en Queen Latifah, samen dragen ze deze film naar grote hoogtes. Een niet erg verrassend plot, maar wel een film met veel gevoel en hele mooie liedjes gezongen door twee vrouwen met een topstem!
loading