I Want to be a Soldier online kijken / downloaden: Als de 8-jarige Alex er twee broertjes bij krijgt gaat alle aandacht van zijn ouders naar de tweeling. Alex, die gekwetst is, ziet maar één voordeel in de baby's; nu kan hij eindelijk een tv op zijn kamer krijgen. Als zijn ouders er uiteindelijk een voor hem kopen raakt hij gefascineerd door de duistere programma's en gewelddadige computerspellen. Hierdoor wordt hij steeds meer een kindsoldaat in zijn eigen denkbeeldige wereld. Zijn droom om astronaut te worden, aangemoedigd door zijn denkbeeldige vriend Kapitein Harry, wordt verdrongen door de dagelijkse training van Sergeant John Cluster, een Amerikaanse soldaat. John laat Alex zien dat geweld het beste wapen is, niet alleen tijdens oorlog voeren, maar ook in het dagelijks leven. - I Want to be a Soldier
Sluiten
I Want to be a Soldier
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

I Want to be a Soldier

Als de 8-jarige Alex er twee broertjes bij krijgt gaat alle aandacht van zijn ouders naar de tweeling. Alex, die gekwetst is, ziet maar één voordeel in de baby's; nu kan hij eindelijk een tv op zijn kamer krijgen. Als zijn ouders er uiteindelijk een voor hem kopen raakt hij gefascineerd door de duistere programma's en gewelddadige computerspellen. Hierdoor wordt hij steeds meer een kindsoldaat in zijn eigen denkbeeldige wereld. Zijn droom om astronaut te worden, aangemoedigd door zijn denkbeeldige vriend Kapitein Harry, wordt verdrongen door de dagelijkse training van Sergeant John Cluster, een Amerikaanse soldaat. John laat Alex zien dat geweld het beste wapen is, niet alleen tijdens oorlog voeren, maar ook in het dagelijks leven.
Waardering:
Acteurs: Robert Englund, Cameron Antrobus, Josephine Barnes
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!