Tot Altijd (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Tot Altijd' is gebaseerd op het echte verhaal van Mario Verstraete, de jonge politicus met MS die vocht voor...
Tot Altijd

Tot Altijd

Drama Nederlandstalig Arthouse
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 56 min

'Tot Altijd' is gebaseerd op het echte verhaal van Mario Verstraete, de jonge politicus met MS die vocht voor de Belgische euthanasiewetgeving die hij uiteindelijk als eerste zou gebruiken. Dit is het verhaal van het bonte gezelschap dat hem hielp naar leven en dood, zijn beste vriend die dokter was, en de vrouw tussen hen in.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tot Altijd aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Miguel
Tsja deze film. Deze Belgische film heeft me niet echt kunnen bekoren. Er zat humor in, en dat heb ik al eens eerder gemerkt met Belgische films, die mij niet echt kan bekoren. Jaren 80 sfeer is wel goed neergezet. Serieus onderwerp. MS (multiple sclerose) waar een van de hoofdpersonen aan lijdt, terwijl zijn beste vriend arts is. Een vriendschap van de genezer die eigenlijk weinig kan betekenen voor zijn vriend de ongeneeslijk zieke. Geen aanrader.
loading