Sneeuwwitje Nederlands gesproken (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Sneeuwwitje is een spectaculaire versie van het klassieke sprookje met...
Sneeuwwitje (NL)

Sneeuwwitje (NL)

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 44 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Sneeuwwitje is een spectaculaire versie van het klassieke sprookje met Oscar®-winnares Julia Roberts als de boze koningin die de troon steelt. Een levendig, komisch avontuur vol jaloezie, romantiek en verraad zal de harten van het publiek voor zich winnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sneeuwwitje (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Odi
Met heel veel plezier deze moderne verfilming van het klassieke sneeuwwitje-verhaal gekeken. De film heeft humor, diepgang en is geschikt voor jong en oud. Julia Roberts speelt haar rol met verve en maakt de film een absolute aanrader. We hebben ons ook kostelijk vermaakt over de zeven dwergen. Al met al is dit een topfilm!

Reviews

Anoniem
Verrassend om Julia Roberts eens gecast te zien als gemene, en uiteindelijk oude vrouw.
Ook verrassend dat Sneeuwwitje letterlijk haar mannetje wel staat. En de dwergen blijken toch niet zulke lieverdjes te zijn als in het originele sprookje. Kortom: je weet hoe het afloopt, en toch blijft deze versie van het sprookje spannend. Goed gedaan!
Anoniem
Ontspannende en leuke familiefilm voor jong en oud. Komisch en toch spannend. Het personage Sneeuwwitje met wat meer pit. Spreekt jeugd meer aan. De kids vonden hem geweldig.
Karolina
Leuke film
Claudia
De film kijkt makkelijk weg, met name door de
leuke humor. Casting is leuk en de rol van Julia Roberts
als bitch is ook nog eens verfrissend.
minka
Hele leuke film, niet verwacht. Hadden ze echt beter reclame over moeten maken. Voor het hele gezin, echt. Had hem zelfs in de bioscoop willen zien, aanrader.
Marcel
Het oorspronkelijke sprookje in een nieuw jasje en een iets andere insteek. Goed verhaal, mooie effecten, een aanrader.
loading