Wrath of the Titans Gratis Special (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voordat er goden waren, heersten de Titans over de wereld. Ontdek hoe Kronos' zonen hem en...
Wrath of the Titans Gratis Special

Wrath of the Titans Gratis Special

Gratis Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 10 min

Voordat er goden waren, heersten de Titans over de wereld. Ontdek hoe Kronos' zonen hem en de andere Titans voor eeuwig gevangen namen in de Tartarus gevangenis en ontdek de vervloekte plaats die zelfs de Goden tot waanzin dreven in deze 10 minuten durende GRATIS special.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wrath of the Titans Gratis Special aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ranjana
Echt een leuke film, deze moet je zien! Hele goede special effects. Goed verhaal en goede cast. Er zit ook lekker veel spanning in, fantasie, humor, boven alles zijn de stunts en special effects heel goed gedaan. Blijft leuk. Zelfs als je het nog een keer wil zien. Echt een aanrader! Zeker de moeite van het kijken waard!

Reviews

Anoniem
Ik vind het leuk om gezien te hebben.
joan
Indrukwekkend te zien in deze special hoe de effects in deze film tot stand komen, ik wil deze zeker gaan kijken.
Vivian
Eerst nog twijfels over de film, maar na het zien van deze special ben ik van plan deze film ook te gaan huren binnenkort. Special effects en stunts zijn erg goed. Casting is mooi hetzelfde gebleven als deel 1. Dus snel mijn vrienden uitnodigen om samen te kijken! Haha... niet missen.
loading