Some Guy Who Kills People (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ken Boyd is net ontslagen uit een inrichting. Hij woont in bij zijn moeder en werkt in een ijssalon....
Some Guy Who Kills People

Some Guy Who Kills People

Horror Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 34 min

Ken Boyd is net ontslagen uit een inrichting. Hij woont in bij zijn moeder en werkt in een ijssalon. Geplaagd door nachtmerries over de jongens die hem als tiener mishandelden, probeert Ken nu een normaal leven op te bouwen. Hij probeert zelfs het contact met zijn 11-jarige dochtertje te herstellen. Maar wanneer zijn oude kwelgeesten één voor één op gruwelijke wijze worden vermoord, roept dat de vraag op of Ken wel echt is genezen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Some Guy Who Kills People aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Lijkt in het begin allemaal straight forward, maar heeft hele verrassende wendingen. Eigenlijk gewoon een wat verrassend en triest begin met een onverwachte plot. Het kijken waard.
loading