River Murders (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een ex-vriendin van politie-inspecteur Jack Verdon wordt vermoord, op een gruwelijke manier die sterk doet denken...
River Murders

River Murders

Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 28 min

Een ex-vriendin van politie-inspecteur Jack Verdon wordt vermoord, op een gruwelijke manier die sterk doet denken aan een aantal eerdere moorden. Het ging daarbij steeds om vrouwen. En het griezelige is dat Jack alle slachtoffers heeft gekend en zelfs met hen naar bed is geweest. Uit het onderzoek blijkt dat de moordenaar dingen van Jack weet die eigenlijk niemand zou kunnen weten. Jack begrijpt er niets van. Dan stort de FBI zich op de zaak, in de persoon van agent Vukovitch. Hij geeft Jack opdracht een lijst te maken van alle vrouwen met wie hij ooit naar bed is geweest. Al die vrouwen zijn tenslotte mogelijke slachtoffers die gewaarschuwd moeten worden. De lijst gaat helemaal terug naar Jacks eerste vriendinnetje op de middelbare school, Rebecca. Zij was nog maar 16 toen Jack haar zwanger maakte...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om River Murders aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Eliza
Ik hoop voor elke man die op zo'n jonge leeftijd besluit met zijn vriendinnetje een abortus te plegen, maar niet mee te gaan. Hoop dat ze het wel heeft gedaan... Anders sterkte, want ik hoop echt dat die nooit zo ziek wordt en tekeer gaat, als de jongen in deze film... En dan heb ik al teveel gezegd.

Reviews

Sandra
Dit is een mooie film waarvan je haast zult denken: 'dit is waar gebeurd'! Hij begint een beetje sloom, maar naarmate de film vordert wordt hij steeds duidelijker en spannender. Dit is zeker een film om naar te kijken. Heel goed acteer werk! 2 biertjes, verder kom je niet want je zit snel in het verhaal. VEEL PLEZIER!!!!!
Anoniem
Tja, Ray Liotta, een acteur die in redelijk wat films te zien is geweest en ja, daar zaten best een paar knallers bij. Vooral bekend geworden als gangster en/of politieman in zijn acteerloopbaan en ook nu is hij dus politieman. River Murders is een redelijke thriller waar je gerust een avondje aan kunt besteden zolang je ook niet verwacht naar een meesterwerk te gaan kijken. De acteerprestaties zijn redelijk maar ook niet meer dan dat. Zonder verder wat te verraden vond ik dat de film zijn plot wel erg vroeg weg geeft, ik had het in elk geval vrij snel door.
Anoniem
River Murders is overall een gemiddelde film: kijkt lekker weg, maar verwacht niet ondersteboven te raken. Het is echter wel een film met pieken en dalen. Het script zit best leuk in elkaar, maar het acteerwerk is matig tot slecht. Uitgerangeerde B-sterren Christian Slater, Ray Liotta en Ving Rhames zijn misschien nog het ergst. Wel aandacht voor uitgezakte Ray Liotta die in een scene moet joggen: HI-LA-RISCH!!
Anoniem
Niet echt een hoogstandje qua acteerwerk maar wel leuk voor een avondje 'detective kijken'. Ray Liotta is zeker niet op zijn best, Christian Slater daarentegen wel. Verhaal zit leuk in elkaar maar is wat doorzichtig en hier en daar niet helemaal logisch. Aardig dus, niet meer dan dat.
Marleen
Het is een goede thriller maar geen topper. Echter de film blijft boeien en je wil toch zeker wel weten hoe het einde zal zijn. Als je een film zoekt en zin hebt in een 'niks aan de hand thriller' is deze film zeker de moeite waard. Ook vind ik de hoofdrolspeler zijn rol goed neerzetten en Christian Slater zien we ook weer eens terug! Als irritante cop!
Ilana
Een spannende thriller die boeit tot het einde. Over dingen die je hebt gedaan in je verleden en die je vanuit het verleden komen vervolgen... Pas dus op: het kan je leven een rare wending geven! Ray Liotta als de rechercheur Jack Verdon, die een mooie rol speelt en Christian Slater als de irritante FBI agent, Agent Vuckovitch. Wij vonden dit een mooie film en geven deze film een 8!
loading