Law Of The Lawless 04 downloaden / online kijken: Na de inval van de politie bij Sasha's feest, weet hij andermaal te ontkomen. De vier vrienden zweren een eed van eeuwige trouw aan elkaar. Kosmos' vader gebruikt zijn politieke invloed om de zaak tegen Sasha te laten verdwijnen. Twee jaar later houdt hun eed nog steeds stand. Sasha zit tot zijn nek in de criminele activiteiten, samen met zijn vrienden. Wanneer Sasha via chantage een plek probeert te bemachtigen in de investeringsmaatschappij Kurs-Invest, krijgt hij het aan de stok met het hoofd van dat bedrijf. - Law Of The Lawless 04
Sluiten
Law Of The Lawless 04
Kijk nu deze film Download deze film Download DivX film Neem een filmpakket
VLC Let op: Trailers kunnen alleen met de Windows Media Player afgespeeld worden. Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player (oranje-witte pion), klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren. Klik hier om de film te openen in een losse Windows Media Player.
OmschrijvingDetailsReviews

Law Of The Lawless 04

Na de inval van de politie bij Sasha's feest, weet hij andermaal te ontkomen. De vier vrienden zweren een eed van eeuwige trouw aan elkaar. Kosmos' vader gebruikt zijn politieke invloed om de zaak tegen Sasha te laten verdwijnen. Twee jaar later houdt hun eed nog steeds stand. Sasha zit tot zijn nek in de criminele activiteiten, samen met zijn vrienden. Wanneer Sasha via chantage een plek probeert te bemachtigen in de investeringsmaatschappij Kurs-Invest, krijgt hij het aan de stok met het hoofd van dat bedrijf.
Waardering:
Acteurs: Sergey Bezrukov, Dmitriy Dyuzhev, Pavel Maykov
Categorie: Series
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
De Bijbel 01, De Schepping Unsere Mtter, Unsere Vter 01 Unsere Mtter, Unsere Vter 02 Mafiosa 1.01 Mafiosa 1.02 Titanic: Blood and Steel 1.02 - Stained Steel Those Who Kill 1.02

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!