This Means War (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. FDR en Tuck zijn twee topagenten in dienst van de CIA, maar hun manier van werken verschilt enorm. Hun succes in...
This Means War

This Means War

Actie Romantische Komedie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 34 min

FDR en Tuck zijn twee topagenten in dienst van de CIA, maar hun manier van werken verschilt enorm. Hun succes in hun werk vertaalt zich niet naar hun privéleven. Als de dag er weer op zit, wacht ze een leeg huis. Lauren is ook een topper, maar dan als tester van consumentenproducten. En juist omdat ze zo kritisch is, slaagt ze er maar niet in om de ware te vinden. Het lot brengt de drie samen en al gauw komen de CIA-agenten erachter dat ze allebei met dezelfde vrouw daten. Ze besluiten de keus aan Lauren over te laten. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze wenden al hun CIA-technieken aan om elkaar af te troeven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om This Means War aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kevin
Na een vrij belachelijke openingsscène weet iedereen waar hij aan toe is: hoofdrolspelers FDR en Tuck zijn beste vrienden en tevens twee topagenten van de CIA. Althans in het universum van McG. Omdat ze een soort combinatie van James Bond en Johnny English zijn, vermoorden ze per ongeluk de broer van een, hoe kan het ook anders, Duitse gemenerik: Heinrich. En dat vindt hij niet leuk. Privé verschillen de jongens nog al: Tuck is een gescheiden vader en FDR pakt alles wat vrouwelijk is en een hartslag heeft. Maar beiden zitten 's avonds alleen thuis. Totdat ze los van elkaar Lauren leren kennen. Wanneer ze hierachter komen besluiten ze de keuze aan haar te laten, maar niet zonder eerst een ‘gentlemen’s agreement’ te sluiten en al hun spionage-apparatuur uit de kast te trekken: moge de beste winnen.

Dat een film als deze het niet van zijn originaliteit moet hebben, is niet meer dan logisch. Daar moet je je als kijker dan ook vanaf de eerste minuut bij neerleggen. Filmisch biedt de film de gebruikelijke Hollywoodvorm van een snelle montage, gelikte shots en dito productiedesign. De gecaste acteurs passen allen prima in dit plaatje. Reese Witherspoon is uiteraard bekend van diverse romkoms en waar Chris Pine wat meer thuis is in het luchtigere actiegenre, kennen we Tom Hardy vooral van het wat serieuzere werk. Met zijn drieën weten ze voor acceptabel vermaak te zorgen.

Dit hebben ze vooral te danken aan de humor in het scenario van Timothy Dowling en Simon Kinberg. Deze heren hebben samen voldoende leuke scènes geschreven waarbij Chelsea Handler als Trish meermaals een hoofdrol heeft. Het actiegedeelte van de film is echter van een beduidend minder niveau. De scènes zijn vooral snel gemonteerd en flitsend gefilmd, maar zelden spannend of indrukwekkend. Ze geven je regelmatig het gevoel naar een B-film te zitten kijken. McG weet dit gelukkig voldoende te compenseren zodat de film voor de fans van het genre prima verteerbaar is.

Reviews

Katleen
Zoals hieronder beschreven, film zonder enige diepgang. Zelfs voor op een, verstand op nul en kijken maar avondje, vind ik dat er een heleboel andere films beter aansluiten bij mijn smaak. Toch heb ik me ook niet mateloos gestoord eraan en geef ik een 5.
Marida
Vermakelijke film, geen hoogstandje maar wel een origineel idee, goede actie en gevatte humor. Nadeeltje is wel het Britse accent van één van de acteurs. Na verloop van tijd gaat dat enorm irriteren. Afloop was op zich voorspelbaar maar het blijft een leuke film om te zien. Ik zou hem zeker aanraden.
Yk
De acteurs zijn niet de beste van Hollywood, maar goed daar is deze film ook niet voor gecast denk ik. Het plot is, zoals de meesten het er wel over eens zijn, wel redelijk voorspelbaar. Voor het einde moet je zelf de film bekijken. Een echte Amerikaanse feel good film zonder diepere lagen. Ik zou er geen Oscar voor geven, maar voor de zondagavond volstaat het prima. Genoeg humor en nodige actie. Ze hadden wel een knappere vrouw mogen casten voor de vrouwelijke hoofdrol, irritante Sex a/t City-stem en standaard Amerikaans gezicht. Maar overall prima vermaakt met deze film.
Vivian
Ik had geen hoge verwachtingen van deze film. Ik vond het wel een leuke actie-komedie. Van beiden zat er weer genoeg in om je anderhalf uur te entertainen. De cast deed het ook niet slecht en wist me wel te overtuigen. Ik bleef toch wel geboeid kijken om te weten voor wie ze dan uiteindelijk ging kiezen. Het verhaal is natuurlijk wel voorspelbaar, maar storend vond ik het zeker niet.
Amber
Wat een goeie acteur die Tom Hardy, Ik ben geen fan van Reese en die andere acteur, daar wil ik de naam niet eens van weten. Maar Tom steelt de show in deze komische film met razend veel goeie actie! Hij maakt 'm! Leuke film om samen met je vriend of vriendin te kijken.
Anoniem
Geweldige feel good movie. Humor, actie, mooie mannen! Perfect!
Rogier
Redelijk voorspelbaar eigenlijk. Wel een mooie film als je van klassiek Amerikaanse feel-good-action-comedies houdt.
Ranjana
Erg leuke film, heel grappig, maar toch realistisch. Er zit ook een goede dosis spanning en actie in de film, dat is ook een verademing. De meeste komedies gaan meestal over dat er van alles misgaat. Dat is hier niet het geval. Leuk bedacht. Op zich heb je vaker films die gaan over 2 mannen die verliefd zijn op dezelfde vrouw, maar toch is deze film niet hetzelfde. Dat is het leuke aan de film. De regisseur heeft een andere draai gegeven aan de film, en de film blijft tot aan het eind spannend en grappig. Een moderne film en heerlijk grappig.
jaap
Leuke film, we hebben genoten van het kijken en er is een leuke afwisseling tussen komedie, romantiek en actie! Het plot is niet bijster ingewikkeld, maar wel in bepaalde mate interessant. Goede hoofdrolspelers en het kijken van deze film is de moeite waard!
Maureen
Een leuke, vermakelijke film. Soms een tikkie irrealistisch. Wie gaat er bijvoorbeeld op zijn tweede afspraakje met zijn date trapeze-trucjes doen in een leegstaand gebouw. Ook ongeloofwaardig dat CIA-agenten al die rotzooi mogen uithalen. Maar goed, ik kon mezelf tijdens de film meerdere malen betrappen op een harde lach. Een leuke verstand-op-nul-en-kijken-maar film!
Anoniem
Hij is leuk. Een actie-komedie-romantische film. De cast is goed: leuk mannelijk schoon en een leuke dame om te strikken. Alleen door wie wordt zij gestrikt???? De opbouw is goed. Beide heren willen wel een vriendin maar hoe doe je dat nu met zo'n baan? Via een datingsite natuurlijk. Wat de een niet weet is de ander zijn dat zeg maar. Heel vermakelijk en het draait uiteindelijk allemaal om de vriendschap tussen de beide heren collega's. Die blijft, maar slechts 1 van hen wint het hart van haar..... Voor wie zij heeft gekozen? Kijk zelf maar.... hij is leuk. Ik geef de film een dikke 8.
Martijn
Leuke film voor zowel mannen als vrouwen vol humor en een klein beetje voorspelbare twist. Zeker aan te raden om met z'n tweetjes te bekijken.
Anoniem
Een echte feel good film. Reese Witherspoon is weer in haar beste vorm. De opbouw van de film is erg goed en Chris Pine, van deze acteur krijg je nu eens een andere kant te zien. Het is wel een echte meidenfilm. Of voor de romantische mannen. Ik zou zeggen een echte aanrader dus.
Fokke
De ideale film voor stellen: actie voor de mannen en romantiek voor de vrouwen. De humor is ook erg leuk!
Anoniem
Wat ik nog het beste vond was dat ik me vreselijk kon ergeren aan FDR. Maar goed, dat is iets wat persoonlijk is. Verder was ik bijna blij dat de film was afgelopen. De actiescènes vond ik niet best en de tussenstukken waren saai. Alles leek al eens gedaan te zijn in andere films. Kortom, weinig origineel.
jessica
Superleuke film! Het is een film vol met actie, humor en romantiek. De hoofdrolspelers doen het erg leuk en de man met de mooie blauwe ogen is ook zeker niet verkeerd om naar te kijken. Het verhaal is wel wat voorspelbaar, maar toch super om naar te kijken. Deze film kijkt lekker weg en ik geef de film een 8.
mario
James Bond meets Austin Powers gekruist met Friends. Totaal voorspelbaar, maar wel leuk.
Acteurs en actrices zijn goed gekozen, vooral de MILF Trish en haar man Bob geven er zo'n 'huiselijke' toets aan. En dan hoe Infotainment ook product placement kan zijn. Appelen zijn hier echt wel aanwezig. Voor een gezapige zaterdag avond was het een leuke start. Maar toch ben ik blij dat ik deze niet in de bioscoop gaan kijken ben. Een 7 voor dit stukje vermaak.
gerline
Een mengsel tussen een actie, komedy en romantiek. Twee agenten die elkaars vrienden zijn, maar elkaar dwarsbomen op elkaars date omdat ze op dezelfde vrouw vallen. De leuke acties van dat geheel zorgt voor een vermakelijke film. Er is niet duidelijk een verhaallijn in te volgen, maar er is een kop en een staart! De uiteindelijke keuze welke man het gaat worden blijft lang geheim... Ik geef de film een 7.
Anoniem
Chris Pine en Tom Hardy spelen de twee CIA maten. De chemie tussen deze twee is een groot pluspunt van de actie-rom-kom: "This Means War". De twee mannen hebben duidelijk plezier elkaar te dwarsbomen tijdens elkaars afspraakjes met Reese Witherspoon. Wat uiteraard voor veel grappige situaties zorgt. De actrice speelt een rol die haar inmiddels goed afgaat: die van de charmante dame. Til Schweiger speelt de schurkenrol, maar hij komt maar heel weinig aan bod en krijgt niet echt de kans om een "leuke bad guy" neer te zetten. Ondanks het feit dat het verhaal op zich niets voorstelt, zorgen de komische scenes, de goed gekozen muziek en de snelle actie scenes voor een zeer vermakelijke film. Zeker de moeite waard.
loading