The Devil Inside (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Haar hele leven heeft Isabella geloofd dat haar moeder drie mensen op brute wijze vermoord heeft omdat ze...
The Devil Inside

The Devil Inside

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 20 min

Haar hele leven heeft Isabella geloofd dat haar moeder drie mensen op brute wijze vermoord heeft omdat ze krankzinnig was. Nadat haar verteld wordt dat de moorden plaatsgevonden hebben tijdens een exorcisme gaat ze op zoek naar de waarheid. Terwijl haar ervaringen in Italie worden vastgelegd door een filmploeg raakt ze betrokken bij een reeks van illegale exorcisme.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Devil Inside aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Babs
Ik vind het persoonlijk wel een goeie film je moet er alleen wel van houden. De film is meer realistisch dan andere films met dit genre.

Reviews

minka
Niet zo, vooral niet als je er niet zo veel mee hebt, eigenlijk dan best slecht. Maar voor degenen die er wel wat mee hebben.
Ik wilde hem toch zien, maar ik ben echt poepie monster op dit gebied en ik vond hem zelf niet zo.
Farlo
De film was oké, ik had deze documentaire-stijl niet verwacht. Het enige wat mij echt tegenviel was het plotselinge einde. Het was een redelijk verhaal, en opeens verscheen er in beeld: de rest van het verhaal is onduidelijk... Ik dacht eerst dat het een soort grap was, beetje vreemd.
Ranjana
De film voldoet niet aan de verwachtingen en is voorspelbaar. Einde van de film is ook niet leuk, te vaag. Ook geen leuk verhaal. Er is niet echt een persoon of personage waar de film om gaat. Volgens de omschrijving gaat het om een vrouw en haar moeder, maar dat is maar een derde deel van de film. Het is meer een algemene film over geestuitdrijvingen en dergelijke.
Alexander
Alhoewel de lowbudgetproductie "The Devil Inside" heel wat kritiek heeft gekregen, vind ik deze film best aardig. De documentaire stijl is leuk, de sfeer zit goed, het tempo is perfect, de aangepaste cameravoering in de trend van onder andere "Paranormal Activity" en "Rec" werkt en stoort niet, de bloederige scènes zijn vrij realistisch, er zitten enkele geslaagde schrikeffecten in, de acteerprestaties zijn vrij goed, de uitdrijvingsscènes zijn clichématig maar overtuigen,... De film is wel enorm voorspelbaar, het verhaal is misschien wat simpel, er wordt vrij veel gepraat, er is te weinig spanning en horror voor de echte griezelfan en de speelduur is aan de korte kant. Waar heel veel kijkers over struikelen, is echter vooral het abrupte einde van het verhaal. Volgens mij laat het einde vermoeden, dat er een vervolg komt. Leuk om eens te zien...
loading