6 Guns (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een jongedame besluit om hulp in te schakelen van een premiejager. Maar niet om hem het werk te laten doen, ze wil alles...
6 Guns

6 Guns

Actie Western
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 32 min

Een jongedame besluit om hulp in te schakelen van een premiejager. Maar niet om hem het werk te laten doen, ze wil alles van hem leren. Op deze manier kan ze zelf op jacht naar de mannen die haar familie hebben vermoord en haar langverwachte wraak nemen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 6 Guns aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Harry
Na de trailer gezien te hebben dacht ik wouw waarom niet. Een dame die op wraak uit is en achter een bende aangaat....lijkt mij heel spannend. Helaas, ik kwam erg bedrogen uit. Heel slap verhaal, slechte acteerprestaties en echt niet de moeite waard om te bekijken. In de laatste 4 minuten zie je eigenlijk wat je al veeeeel eerder had willen zien. Helaas, deze film is jullie onwaardig.
loading