So Undercover (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Molly Morris is een keiharde, jonge privédetective die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Wanneer...
So Undercover

So Undercover

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

Molly Morris is een keiharde, jonge privédetective die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Wanneer zij undercover moet doorgaan voor een naïeve universiteitsstudente en in huis komt bij een meidendispuut, is dat voor haar een verschil van dag en nacht. Als opdracht moet ze daar de dochter van een belangrijke getuige beschermen. Maar al snel raakt ze verwikkeld in de normale dagelijkse tienerdilemma's. Want er gewoon bij horen en een knappe jongen daten is niet zo makkelijk als het lijkt. Terwijl de situatie steeds gevaarlijker wordt, komt Molly erachter dat niet iedereen is wie hij lijkt te zijn...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om So Undercover aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer leuke film. Zeker op het einde valt de puzzel in elkaar. Weer prachtig gespeeld door Miley Cyrus een topactrice. Andere acteurs heb ik niet herkend. Het is zeker een aanrader voor jong en oud. Zeker niet saai... De verhaallijn is zeer leuk gevonden. De film is ook niet langdradig gemaakt en zeer makkelijk om te volgen. Een echte aanrader dus! De titel past ook volledig bij het verhaal.

Reviews

Ronny
Het is een leuke grappige film... niet geschikt voor kinderen van 6! Ongeveer tussen de 8 en 12, want het is iets met grove taal en geweld. Wel een gezellige film met Miley Cyrus. Ik raad deze film zeker aan voor volwassen en 8 tot 12 jarige kids! (: zeer leuke film!!!
Marijn
Heerlijk, Miley die haar hele leven op stelten zet in deze film om een echt meisje te lijken. Geweldig hoe ze daarmee dan de jongen van haar dromen ontmoet en er ook nog achter komt dat de meisjes helemaal niet zo erg zijn. Ik heb echt gelachen bij deze film. Heerlijk om te kijken en om af en toe een beetje bij weg te zwijmelen door een aantal romantische stukjes. Het einde had ik daarentegen niet verwacht, maar dat hou ik nog even als verrassing.
Anoniem
Geen diepgaande film, maar wel leuk om te kijken als je even niets aan je hoofd wil hebben. Vol van clichés en heeft nogal wat overeenkomsten met de film Miss Congeniality, maar dat hoeft geen probleem te zijn voor een ontspannen avondje. heeft af en toe een beetje grappige momenten, maar ik lag niet dubbel van het lachen.
Anoniem
Leuke film, vooral de grappen in het midden van de film deden ons vaak lachen.
Gaby
Het was een leuke en spannende film
Elke
Heel leuke film! Een echte meidenfilm, met jaloezie en enkele verborgen levenslessen. Een beetje voorspelbaar alhoewel ik op een gegeven moment aan het twijfelen was. Een film om lekker van te genieten en niet teveel na te denken en te eindigen met een goed gevoel. Een jonge vrouw die haar mannetje kan staan. Zeker kijken.
Junita
Leuke film!! Echt een meidenfilm. Inclusief jaloezie en de gebruikelijke dingen van meiden onder elkaar. Kijkt lekker weg. En je hoeft er niet teveel bij na te denken. Mooie actrices. Klein beetje spanning en veel humor!
Sander
Ik vond het een leuke, interessante film, maar af en toe had deze film wat spannender mogen zijn, want af en toe viel ik in slaap.
Johan
Heerlijke wegkijker... Leuk verhaal! Miley Cyrus speelt naar mijn mening altijd heel erg leuk en in deze film ook! Aanrader..
Anoniem
Leuke, vrolijke film. Dacht het weer zo'n typische meidenfilm zou zijn, toen ik zag dat het over Amerikaanse studenten zou gaan, maar het wordt op een hele leuke en afwisselende manier neergezet.
Zitten nog wat verrassende stukjes in, je blijft geboeid kijken.
Inssaf
Ik vond het een leuke, interessante film, maar af en toe had deze film wat spannender mogen zijn, want af en toe viel ik in slaap.
Myleen
Een echte chick flick. Het verhaal zit goed in elkaar en er zitten leuke momenten in. Het is een aanrader als je dol bent op de alledaagse meidenfilms.
gerline
Een supergrappige meidenfilm! Stoere meiden die eruit zien als mooie poppetjes! Geweldig. Goed plot. Onverwachte wendingen, maakt het verhaal toch ook spannend. Echt een leuke actrice. Heb meerde malen om haar moeten lachen. Ik geef de film daarom ook een 8. Een goed avondje plezier met niet te veel bloederige scènes, maar wel met inhoud :)
loading