The Human Centipede 2 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. WAARSCHUWING: Deze film bevat zeer gewelddadige en shockerende beelden! Martin is een geestelijk...
The Human Centipede 2

The Human Centipede 2

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 54 min

WAARSCHUWING: Deze film bevat zeer gewelddadige en shockerende beelden! Martin is een geestelijk gehandicapte man van in de veertig, die 's avonds in een Londense parkeergarage werkt. Martin neemt zijn werk niet zo heel serieus en kijkt continu naar de eerste Human Centipede-film. Martin is geobsedeerd door dokter Heiter en zijn walgelijke denkbeelden. Martin besluit om zelf ook een 'human centipede' te maken. Maar zijn plannen zorgen ervoor dat Martin en zijn slachtoffers de grenzen van het toelaatbare ver moeten overschrijden. Dit tweede deel is nog grover en gruwelijker dan het origineel.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Human Centipede 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jonas
The Human Centipede 2 is vette zieke film! Heb al zieke films gezien (Serbian Movie, Human Centipede, Naked Blood, Cannibal Holocaust,...) en deze hoort zeker in dit rijtje :-). Aanrader voor degenen die van sadistische films houden die verder gaan dan een Saw en Hostel. Geeft je echt een gevoel van, wtf! Maar dat maakt het juist zo uitzonderlijk goed :-) Lekker underground filmpje om samen op een familiefeest te bekijken ;-)

Reviews

Patricia
Deze film is te ziek om te kijken. Je moet een erg sterke maag hebben en van hele bloederige films houden wil je deze gaan kijken. Hij is nog erger dan deel 1.
Wel vind ik dat er weinig verhaal in zit en jammer ook dat de film zwart wit is, in tegen stelling tot deel 1.
Ik geef de film alles samen gezien een 7.
Anoniem
Ik weet niet wat ik deze film voor sterren moet geven. Ik weet überhaupt niet wat ik moet zeggen van de film. Hij is zo luguber zo ziek. Zo ranzig, zo zo zo.... zwart-wit dat wel, maar dat komt de film te goede. De karakters zijn goed verkozen. Maar wie deze film bedacht heeft is zoooo ziek in zn hoofd pfff
Anoniem
Na het kijken van The Human Centipede I werd ik nieuwsgierig naar The Human Centipede II. Het verschil tussen deze 2 films is dat het in deel I allemaal nog 'menselijk' gebeurt, waarmee ik wil zeggen onder verdoving etc., want voor de rest is er natuurlijk niets menselijks aan. In deel II wordt er maar wat gedaan eigenlijk waardoor het wat chaotischer wordt. Voor de echte horrorliefhebbers is dit weer een aanrader, al blijft het voor iedereen onmogelijk sommige stukjes te blijven kijken.
Lars
Eén woord hiervoor.. Die gast is echt te ziek voor worden! Ik ben horror films gewend.. maar dit kun je geen horror meer noemen.. gruwelijk, vernederend, ziekelijk gestoord.. Sommige stukjes kon ik gewoon niet aanzien, gruwelijk gewoon.. Zieke gedachte, zieke film.. voor de mensen die 'm toch willen zien.. je bent op de hoogte en je hebt echt een ijzere maag nodig!
Anoniem
Erger dan dit kan bijna niet. Alleen erg jammer dat de film in zwart wit is, dat is echt niet meer van deze tijd. Daarvoor een laag cijfer. Voor de rest een goeie film voor mensen met een maag van beton.
Rob
The Human Centipede 2 is een zeer aparte en behoorlijk gestoorde horrorfilm. Het acteerwerk en verhaallijn zijn, zo mogelijk, nog minimaler in vergelijking tot deel 1 en deze film moet het dan ook puut en alleen hebben van het shock effect. Eerlijk toegegeven; op sommige momenten lukt dit ook. Al met al is deze film als 'film' minder goed dan deel 1 maar als 'pure gore' zeker de moeite waard voor de fans. Deel 3 is in de maak, ik vraag me af waar die film zich op zal richten....
Jessica
Ik heb al veel horrorfilms gezien, en dit is er één waarbij ik bijna over mijn nek ging zogezegd... Ondanks dat deze film zwart/wit is blijft deze gruwelijk. Absoluut niet voor mensen met een zwakke maag!
Nicole
Nou ik heb al een heleboel horror-films gezien maar deze film 'The Human Centipede 2' is echt super grof, shockerend en misselijkmakend, eigenlijk te ziek voor woorden! Deze film is ook alleen voor de echte horrorfans. Ik kan zelf veel hebben maar ik vond hem gruwelijk en heb echt een aantal keren weg moeten kijken hoor!!! Bij deel 1 ging het er nog enigszins netter aan toe, en kregen de zogenaamde patiënten nog een narcose en werden steriel behandeld. In deze film is parkeerwachter Martin helemaal weg van The Human Centipede 1, hij blijft de film steeds weer kijken en raakt er zo van in de ban dat hij zelf een menselijke duizendpoot wil maken van 12 personen. Martin is geestelijk gehandicapt (en ook dus geestelijk gestoord), hij is dus ook geen dokter, dus steriel werken en narcose is er niet bij. Verder vertel ik jullie ook niks.....!? Ik raad deze film ook echt alleen bij kijkers aan met een hele sterke maag en je moet er emotioneel goed tegen kunnen, maar verder een ruige horror!
loading