De Bliksemschutters (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Moritz is verzot op voetbal, en het gebouwtje van de voetbalvereniging SV Hulstorf, waar zijn vader tevens de...
De Bliksemschutters

De Bliksemschutters

Familie Avontuur Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 39 min

Moritz is verzot op voetbal, en het gebouwtje van de voetbalvereniging SV Hulstorf, waar zijn vader tevens de trainer van is, is de plaats waar Moritz meestal te vinden is. Hij krijgt het zwaar te verduren wanneer zijn ouders uit elkaar gaan, en hij samen met zijn moeder, die niet van voetbal houdt, moet intrekken bij zijn vervelende opa Rudi. Bij hen in de buurt woont ook de rijkeluiszoon Mark, de ster van de lokale voetbalclub VfB Eichstädt. Mark heeft het echter niet zo op Moritz, maar Moritz maakt al snel veel nieuwe vrienden. Ze besluiten met z'n allen een oude sportclub nieuw leven in te blazen, met Rudi als coach. Dan blijkt dat Rudi vroeger zelf bij deze club gevoetbald heeft, en dat hij een goede speler was. Na hun eerste belangrijke competitiewedstrijd verschijnt Moritz zijn vader plotsklaps.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Bliksemschutters aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een geweldige Film.. Deze film is voor jong en oud mooi. Een goed verhaal, dingen die in het gewone leven ook gebeuren. Wij hebben deze film met ons gezin gekeken. De kinderen waren niet voor de tv weg te halen. Wij zouden zeggen kijken!!!!!

Reviews

Anoniem
Een leuke (familie)film die we gekeken hebben met een kinderfeestje. Het is een realistische film waarmee jonge kinderen zich kunnen identificeren en waaraan je niet merkt dat het eigenlijk een Duitse film is. Een aanrader voor wie even gezellig met de kinderen een film wil kijken op een druilerige (zondag)middag.
loading