Sherlock Holmes 2 Gratis Special online kijken / downloaden: Sherlock Holmes and Dr. Watson: Robert Downey Jr. en Jude Law onthullen de geweldige chemie die zij onderling hebben zowel op de set als off-set. Holmes Without Borders: Downey, Law en de rest van de cast ontsnappen aan het grensgebied van het Victoriaanse Londen. Ze gaan verder op avontuur naar Parijs, Duitsland en nog veel verder. Moriarty's Master Plan Unleashed: Sherlock Holmes heeft eindelijk zijn gelijke gevonden in de duivelse Professor Moriarity. Jaris Harris gaat hand in hand met Robert Downey Jr.een strijd aan om intellentie om te bewijzen wie de meester is van de "Game of Shadows". - Sherlock Holmes 2 Gratis Special
Sluiten
Sherlock Holmes 2 Gratis Special
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Sherlock Holmes 2 Gratis Special

Sherlock Holmes and Dr. Watson: Robert Downey Jr. en Jude Law onthullen de geweldige chemie die zij onderling hebben zowel op de set als off-set. Holmes Without Borders: Downey, Law en de rest van de cast ontsnappen aan het grensgebied van het Victoriaanse Londen. Ze gaan verder op avontuur naar Parijs, Duitsland en nog veel verder. Moriarty's Master Plan Unleashed: Sherlock Holmes heeft eindelijk zijn gelijke gevonden in de duivelse Professor Moriarity. Jaris Harris gaat hand in hand met Robert Downey Jr.een strijd aan om intellentie om te bewijzen wie de meester is van de "Game of Shadows".
Waardering:
Acteurs: Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace
Categorie: Gratis
Actie
Avontuur
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!