Tracker (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer ex-soldaat Arjan (Ray Winstone) terugkeert vanuit de Boerenoorlog in Zuid Afrika naar het koloniale Nieuw Zeeland...
Tracker

Tracker

Actie Avontuur Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 38 min

Wanneer ex-soldaat Arjan (Ray Winstone) terugkeert vanuit de Boerenoorlog in Zuid Afrika naar het koloniale Nieuw Zeeland krijgt hij van het Engelse leger de opdracht om, tegen een beloning, de van moord verdachte Kereama (Temuera Morrison) op te sporen. Wat voor Arjen lijkt als een simpele missie loopt uit op een zenuwslopende en gevaarlijke achtervolging. Van zijn onschuld overtuigd lukt het Kereama keer op keer uit handen te blijven van Arjen, die inmiddels door het leger achterna wordt gezeten om Kereama uit te schakelen. Als Kereama gevangen wordt genomen en weer ontsnapt ontstaat er een band van wederzijds respect, waarbij Arjen steeds meer in de onschuld van Kereama gaat geloven. Beiden zullen zich tegenover hun achtervolgers moeten weren om levend terug te keren...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tracker aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
Zoals met de eerdere recensies al werd opgemerkt, zeer onderhoudende film en boeiend verhaal van 2 mannen die allebei met de waarom-vraag (moeten) zien te leven. Goed geacteerd (zelfs de stiff underlip van de Engelse majoor) en mooie beelden van een prachtig landschap waar je van geniet. Met plezier gekeken.

Reviews

Anoniem
De film 'Tracker' kijkt bijzonder lekker weg. Temuera Morrison (bekend van oa Star Wars II en III, Once Were Warriors en The Green Lantern) zet een overtuigende vertolking neer van Kereama, een Maori die verdacht wordt van moord. Ray Winstone (bekend van oa Beowulf, Percy Jackson, Indiana Jones en Snow White and the Huntsman) speelt de Zuid-Afrikaanse spoorzoeker Arjen van Diemen, die achter Kereama aanzit. Tijdens deze 'Manhunt' door een werkelijk adembenemende omgeving, krijgen de mannen langzaam maar zeker steeds meer respect voor elkaar. Goede spannende film, met hier en daar ook een komische noot. Deze (ondergewaardeerde) film is zeker de moeite waard.
loading