Go For It (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Carmen is een goede leerling met een slechte houding die leeft om te dansen in de ondergrondse clubs van Chicago. Ze...
Go For It

Go For It

Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 26 min

Carmen is een goede leerling met een slechte houding die leeft om te dansen in de ondergrondse clubs van Chicago. Ze hunkert ernaar 'iemand' te zijn, maar vindt het moeilijk om te geloven in haarzelf. Haar allochtone, Mexicaanse ouders die deel uitmaken van de arbeidersklasse, willen dat ze op school blijft en een opleiding volgt. En dus zit ze op het Junior College, naast haar werk in een supermarkt. Carmens leraar ziet haar op een dag in de buurt tijdens een uitvoering en daagt haar uit om auditie te doen bij een formele dansschool in Californie. Ze belandt in een ruzie met haar chaotische familie en loopt weg naar haar beste vriendin Gina, om vervolgens te ontdekken dat Gina mishandeld wordt door haar vriend. Ondertussen wil Jared, Carmens vriend, dat Carmen zich vastlegt en bij hem komt inwonen. Verscheurd door twijfels, vervaagt haar droom van een danscarriere. Zal Carmen haar angsten overwinnen en de grootste kans van haar leven wagen, of zal ze bezwijken onder haar twijfels?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Go For It aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kylie
Go For It vind ik een leuke dansfilm, Het is een echte aanrader. Ik heb de film een negen gegeven. De acteurs kunnen goed dansen. Je moet het wel volgen, want er zit ook echt mooi een verhaal in. En het mooie aan deze film is dat vriendschap en liefde hier niet ontbreekt.

Reviews

Loubna
Het was een hele mooie film. Niet alleen over dans, maar ook over vriendschap, familie, en doorzettingsvermogen. De hoofdpersoon Maria komt veel hobbels tegen voordat ze haar droom achterna kan gaan. Er is veel drama, liefde en respect voor elkaar in de film. Wat bijna iedereen wel eens meemaakt zoals Maria in de film, is dat je niet altijd kan voldoen aan de verwachtingen van je ouders. Maar de hoofdpersoon krijgt weer hoop wanneer ze van haar eigen docent hoort dat hij in haar gelooft en haar serieus neemt. De film is zeker de moeite waard en de kwaliteit van het dansen is geweldig.
loading