Dolfje Weerwolfje (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig...
Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje

Familie Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 31 min

Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje 's nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dolfje Weerwolfje aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Seppe
Zeer mooi en grappig. Ik kan het iedereen aanraden. Persoonlijk vind ik die papa zeer grappig. Wie deze film niet huurt moet gek zijn. Ik vond wel die opa een beetje eng.

Reviews

Leiryn
Het was wel een leuke film en ook best wel grappig. Het einde vond ik toch wel het leukste.
margit
Een prachtige kinderfilm! Een film met mooie technische effecten, leuke karakters, goed spel en een moraal bovendien. Net niet té spannend, maar wel zodanig gemaakt dat de kinderen van begin tot eind geboeid blijven! De symboliek is bijzonder prettig neergezet en duidelijk voor jong en oud. Een heuse aanrader.
Anoniem
Als de kinderen even niets te doen hebben dan is deze film een aanrader om hun tijd in te vullen. Dolfje is een mooi figuurtje dat ermee om moet leren gaan dat hij anders is dan de meeste andere kinderen...
Monique
Dolfje is een superleuke film. Ik vind het zo'n mooi gemaakt wezentje. Ik vind het fijn dat ze er een kinderkarakter voor gebruikt hebben, dat maakt het niet zo eng voor kinderen maar juist leuk en interessant. Er zit spanning, emotie en deels realiteit in de film. Het leuke is wanneer hij verandert in het wezentje. Dat is zeer goed gedaan. Een speelse film met een leuk einde.
Anoniem
Wat een leuke kinderfilm is dit, echt een aanrader!! Stiekem heb ik zelf ook meegekeken en ook ik heb erg genoten. Heb je niks te doen, huur dan deze film voor de kinderen.
Truus
Leuke kinderfilm voor jong en oud. Echt wel een aanrader.
eelco
Het lijkt me een superleuke film
Rianne
Het is een leuke film ondanks dat de animatie te wensen over laat. Het is echt een hele grappige kinderfilm. De hoofdpersoon moet leren te accepteren wie hij is. Dat lijkt me best herkenbaar voor kinderen rond de zeven jaar. De 'vader' van Dolfje is buitengewoon hilarisch, maar niet bespottelijk. Al met al een leuke film die naar mijn mening toegevoegd moet worden aan het lijstje succesvolle Nederlandse films.
Anoniem
Leuke film. De boeken van Paul van Loon waren altijd al leuk, maar om het verhaal nu ook verfilmd te zien is ook zeker een aanrader. De film is leuk voor alle leeftijden en is dan ook zeer geslaagd om met het hele gezin te kijken. Zeker voor fans van Paul van Loon zeer vermakelijk!!!
loading