Age of Heroes (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Age of Heroes volgt de avonturen van korporaal Rains en hoe hij wordt ingewijd in de 'Special Forces'....
Age of Heroes

Age of Heroes

Actie Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

Age of Heroes volgt de avonturen van korporaal Rains en hoe hij wordt ingewijd in de 'Special Forces'. Door middel van een intensieve en onverbiddelijke training worden de mannen opgeleid tot elite soldaten die alles moeten leren van Major Jones. Hun vaardigheden en uithoudingsvermogen worden tot de uiterste grenzen getraind om het team voor te bereiden voor één van de gevaarlijkste missies uit de gehele oorlog: met parachutes het bezette Noorwegen binnenvallen en het buitmaken van essentiële informatie die de geallieerden kan helpen de oorlog sneller te winnen. Echter de missie gaat vanaf het begin mis en mondt uit in een dodelijk kat en muisspel tegen de levensgevaarlijke 5de Alpen Divisie van de Duitsers onder leiding van de Nazi commandant Teichmann. Een strijd om te overleven is het resultaat...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Age of Heroes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ilana
Wat een geweldige film! Zeker een film waar je achteraf over gaat nadenken. Mooi gespeelde rollen van Sean Bean (Maj. Jack Jones) en Danny Dyer (Cpl. Bob Rains) en anderen. Het (waargebeurde) verhaal speelt zich af in Noorwegen met prachtige opnames. Dit soort oorlogsfilms blijven mooi, omdat je ziet dat er zoveel echte helden waren tijdens WOII en zo zijn er vast nog wel veel meer verhalen te vertellen... Dus zien!

Reviews

Henk
Op zich een mooie film met een goed verhaal. Alleen worden sommige verhaallijnen niet goed uitgewerkt en is het einde redelijk onduidelijk. Het geeft mij de indruk dat er her en der in de film is geknipt, zonde!
Peter
Vooral door onderstaande recensies heb ik me laten overhalen deze film te kijken. En dat was een goede keuze, want het is inderdaad een goede WOII film.
Volop hartslagverhogende actie, maar zeker ook met een goed verhaal. Zit tot in de details goed in elkaar, zoals bv. de grime.
Ikzelf vond het eind niet abrupt, maar prima het verhaal afsluiten.
Ben je op zoek naar een goede oorlogsfilm dan moet je deze zeker zien.
Anoniem
Zeker een goede film dit. Het verhaal gaat over een groep commando's die in tweede wereldoorlog een onofficiele missie krijgen om in het bezette gebied van de Duitsers in Noorwegen te infiltreren. Er wordt goed geacteerd en blijft de hele tijd boeien. Wat mij betreft had de film alleen wat uitgebreider gemogen, zodat je de personages beter neer kan zetten. Al met al een prima film dus.
Nicole
Sean Bean zet een prachtige rol neer in deze film, net zoals de andere acteurs trouwens. Het is een spannende oorlogsfilm, opgenomen in een prachtige landschap van Noorwegen, wat schitterende beelden oplevert. Het verhaal gaat over een speciale eenheid die onofficieel op missie gestuurd wordt. Voordat ze gaan, krijgen ze een kei- en keiharde training. De special force wordt goed op de proef gesteld en moeten samen zien te overleven en hun leven toevertrouwen aan hun mede-soldaat. Zo bouwen ze dan ook een band met elkaar op! Het enige jammere van deze film vond ik dat het einde nogal abrupt was, het gaf je niet helemaal een voldaan gevoel, wat niet wil zeggen dat de film daardoor beïnvloed wordt. Een sterk, goed en spannend verhaal!
loading