The Special Relationship (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de Britse Labourleider Tony Blair naar de Verenigde Staten gaat, is hij blij verrast dat Bill Clinton...
The Special Relationship

The Special Relationship

Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 28 min

Als de Britse Labourleider Tony Blair naar de Verenigde Staten gaat, is hij blij verrast dat Bill Clinton hem wil ontmoeten. De Amerikaanse President ziet Blair's toekomst als premier van het Verenigs Koninkrijk al voor zich. Dit is het begin van de bijzondere relatie tussen twee wereldleiders. Samen proberen ze hun links liberale gedachtegoed te implementeren in de wereld. Maar als de Lewinksy affaire los barst moet Blair zich afvragen hoe ver hij voor Clinton wil gaan. Tijdens de Kosovocrisis stelt hij de vriendschap op de proef.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Special Relationship aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hans
The Special Relationship is een speciale film. Verschillende thema's lopen door elkaar: vriendschap en verraad, politiek en idealen, publiek optreden en achter de schermen. Deze film gaat over bondgenootschappen, integriteit en de strijd voor menselijkheid en hoge waarden. Een inhoudelijk mooie en boeiende film, goed neergezet en verrijkt met historisch materiaal. Nauwelijks grof taalgebruik en slechts één affaire, je weet wel: die heel beruchte met ongelooflijk veel impact.... Klein minpuntje: de uiterlijke gelijkenis met Bill Clinton is niet heel groot, hij oogt vooral ouder dan Bill was.

Reviews

Anoniem
Bijzondere film over de band tussen Bill Clinton & Tony Blair. Dit alles gecombineerd met de echte beelden. Interessant!
loading