One Life (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier jaar na het wereldwijde bioscoopsucces van Earth komen de makers met een nieuwe natuurfilm: One Life. Begeleid door...
One Life

One Life

Documentaire
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 21 min

Vier jaar na het wereldwijde bioscoopsucces van Earth komen de makers met een nieuwe natuurfilm: One Life. Begeleid door de stem van Koert-Jan de Bruijn worden we opnieuw meegenomen op een fabelachtig mooie reis naar de meest indrukwekkende uithoeken van onze planeet. En blijkt dat er tussen al dat imponerende natuurgeweld een rode draad loopt die al het leven met elkaar verbindt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om One Life aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
mieke
Prachtige documentaire, vanuit het verhaal van het en ons leven. Startend bij de geboorte en uiteindelijk ook daar terugkerend. The circle of Life... Ongeziene beelden van 'andere' dieren dan de klassieke doumentaire-dieren en vanuit een hoogst origineel oogpunt. De beelden spreken je aan en laten je jezelf vereenzelvigen met de dieren. Aanrader! Educatief, entertainment, en vooral prachtig en ontroerend.

Reviews

Anoniem
Deze film heeft supermooie beelden van allerlei soorten dieren. De opnames vinden we echt geweldig. Je krijgt een mooi beeld van de natuur met nog ongekende diersoorten. Onze zoon van 9 jaar heeft er ook intens van genoten. En we hebben er allemaal veel van geleerd.
loading