Borgia 1.01 - 1492 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aflevering 1: 1492 - Kardinaal Rodrigo Borgia is een machtig man. Maar hij wil meer. Hij heeft zichzelf...
Borgia 1.01 - 1492

Borgia 1.01 - 1492

Drama Series
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 55 min

Aflevering 1: 1492 - Kardinaal Rodrigo Borgia is een machtig man. Maar hij wil meer. Hij heeft zichzelf opgewerkt tot vice-kanselier van Paus Innocentius VIII en staat klaar om hem op te volgen. Borgia heeft vier kinderen, voor wie hij officieel 'oom' is en die hij inzet in zijn pogingen om meer macht te vergaren voor zijn familie. Maar zijn twee zonen, heethoofd Juan en priester-in-opleiding Cesare, hebben een gewelddadige inborst en brengen Rodrigo's plannen in gevaar.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Borgia 1.01 - 1492 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Janneke
De film was erg mooi gefilmd in de goede tijd, en ook met de juiste kleding en tijdsbeleving. Helaas was het erg moeilijk om de samenhang van de film te volgen. De verhaallijn was vele malen groter dan ze in deze film konden vertonen, vandaar ook de meerdere delen van de film. De film blijft je niet boeien en je bent daarom ook snel afgeleid. Geen aanrader, maar als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Borgia's is het natuurlijk een prachtige film.
loading