Daughters of Malakeh (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Meer dan 25 jaar geleden is de Iraniër Sharog Heshmat Manesh naar Nederland uitgeweken. Nu keert hij terug...
Daughters of Malakeh

Daughters of Malakeh

Documentaire
Taal: Perzisch Jaar: 2011 Duur: 1 u 19 min

Meer dan 25 jaar geleden is de Iraniër Sharog Heshmat Manesh naar Nederland uitgeweken. Nu keert hij terug naar zijn ouderlijk huis, omdat zijn lievelingszus Maryam op 45-jarige leeftijd heeft aangekondigd een geschikte echtgenoot te hebben gevonden. Maryam is een zeer onafhankelijke vrouw, met een baan en appartement en heeft altijd de beslissingen voor de familie genomen. Haar broer is overgekomen om de bruidegom te keuren en mee te denken over de huwelijkse voorwaarden. Maryam wil graag trouwen maar kan niet leven met het idee dat ze zich daarmee ondergeschikt maakt aan haar man.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Daughters of Malakeh aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading